Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjeda taktički protiv 10x jačeg protivnika - svaka čast stručnom štabu Islanda (STRUČNOM ŠTABU u pravom smislu ! ) .
ako se irska mogla drzat skoro 70 minuta moze i island
Sta ba ovaj crta i povlaci linije...budimo realni...nema glupljeg sporta od fudbala, zato se tako dobro razumiju manekenke i igraci ;) bitna ti je snaga i izdrzljivost, mozak onako... ;)
ma svaki sport je dobar dok je rekreativan ali kad pocnes pare od njeg zaradjivat tomje vec haram
Ova me engleska nevjerovatno asocira ne neku bivšu Yu republiku. Odaberite slobodno koju hoćete. Mogla je zajedno nastupati sa wELLSOM Irskom Škotskom i uzimati uvijek titule, al eto nije, košto neće ni u EU. A sada ni jedna prezadovoljna bivša republika nije u stanju da napravi ni kišobran i to naziva ekonomijom i demokratijom ??
Paralela ti nije na mjestu. Engleska bi u tom savezu (V.Britanija) imala dominantnu ulogu od trenera, igrača, mentaliteta i sl, i samim tim rezultati bi bilo identični ako ne i gori. Ljudima uporno govorim da je Engleze pregazilo vrijeme kad je u pitanju nogomet i to već deceniju i više. Kao prvo, stoperi su im godinama katastrofa, a od istih se u modernom nogometu gradi svaki napad. Nemaju ni jednog ball playing defendera tipa Ramos, Chiellini, Godin, Hummels itd.
@inhalator Nemaju nijednog veznjaka tipa Kross, Modrić, Iniesta, Pogba itd....jedino što im valja su napadači trenutno. Krilni igrači im ko muhe bez glave i godinama su takvi. Stelling ne bi imao mjesta u rezervnoj ekipi Italije, Španije, Francuske, Hrvatske itd...Davno pregaženo vrijeme kad je krilni igrač trebao imati samo brzinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)