Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo momci sutra do pobijede... P.S. joj sto ne mogu vise ovih nacionalista, ljudi pustite vise kako se ko zove pa vidite da nas j..u i ismijavaju sve na Balkanu. Jos se samo na Balkanu gleda kako se ko zove i koje je vjere...
Ne znam kakav si igrac,ali te vise volim od Hajovica i sl.Bas me briga da li se krstis ili ides u crkvu.Tvoja stvar.Ti igras za svoju domovinu i pitaj Stevanovica ili Vranjesa kako je igrati za A repku i koliko su popularni kod istinskih navijaca.Ne obracaj paznju na nacionaliste iz sve tri naroda.Igraj,trudi se i to je to.
A što ne platiš liječenje onima što komentarišu Djokovića kad si tako pravičan?
\"Majmune b.a.l.i.j.s.k.i nemoraš se ni vraćati u Banjaluku! \" Evo ja cu ti platiti lijecenje. PS - Srdjanu kapa dole. Samo naprijed Zmaju. To samo pokazuje koliki si covjek. Srce ti je ko Bosna ( i Hercegovina).
Majmune b.a.l.i.j.s.k.i nemoraš se ni vraćati u Banjaluku!