Poljaci stigli sa U23 ekipom
2

Grahovac: Rezultat nije u prvom planu, ali ćemo dati maksimum

Piše: Dalibor Bošnjak
Srđan Grahovac (Foto: fkborac.net)
Srđan Grahovac (Foto: fkborac.net)
Mlada reprezentacija BiH u srijedu na Bilinom Polju u Zenici igra prijateljsku utakmicu protiv Poljske. Vezni igrač banjalučkog Borca i član mladih Zmajeva Srđan Grahovac rekao je za portal Klix.ba da ne poznaje protivnike, ali da će naš tim odigrati maksimalno dobro kako bi ostvario pobjedu.

Selektor Vlado Jagodić ima malo vremena da novu generaciju mlade reprezentacije BiH uigra pred susret sa Poljacima. Jasno je to i Grahovcu koji je rekao da rezultat u ovom susretu nije u prvom planu, ali da će zajedno sa saigračima učiniti sve da se ostvari pobjeda, iako se radi o prijateljskom susretu.

"Ne poznajem igrače iz Poljske, tako da o njima ne mogu govoriti. Prema spisku koji sam vidio, zaključio sam da se radi o U23 reprezentaciji. Rezultat u ovom susretu nije u prvom planu, ali ćemo mi dati svoj maksimum da pobijedimo i ostavimo dobar utisak. Najvažnije je da se nova generacija naših igrača što bolje pripremi na naredne kvalifikacije", smatra Grahovac.

Utakmica počinje u 15:30 sati.

Mladi igrač Borca je rekao da je atmosfera u našem timu pozitivna, ali i dodao da u ekipi neće biti Ćemalovića i Jakupovića, koji su prijavili povrede.