Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadovi iz RS.umrite u svojim rupama grcajuci se u zavisti.Covjek uzima pare a vi se ko zadnji jadnici prepucavate.haha patetnicni ste
gledam neki dan Edin 22 utakmice 11 golova znaci svaku drugu zabije.Nije zabio protiv Villareala pa sam konto da bi danas mogao i sekunda mi je falila da uplatim kladivo ali eto vidi da bi opet pao jer mu je REGULARAN gol ponisten xD
Sta je Sa-x-ovci, sad i vi govorite \"studeni\" ??? Ili je ipak to previse truda za vas, buduci da vecinu stvari stavljate po principu copy paste..??!??
pa gde si bre cedo!? Edin odigrao jednu od njegovih boljih utakmica ove sezone... ponisten mu jedan gol bez razloga i jednom pogodio precku. A ti sada crkni! ;)
rinaka vam dodika, DžEKO JE MAJSTORRRRRRRRR
što su latini ljubomorni
@zajbant pesko jedan idi cisti dodikova gov_na...
Wolfsburg je bio u svom pravom izdanju! Miske odigrao majstorski, asistencija je bila boli-glava, a prečka iz slobodnjaka sjajna. Džeki poništen regularan gol na početku tekme. Odigrao odlično. Ne znam ko kudi Edina bez razloga.
PO VAŠIM REAKCIJAMA VIDIM KOLIKO STE LJUBOMORNI NA NAŠEG EDINA.OVO MI JE PUNO DRAŽE NEGO DA NIŠTA NE PIŠETE.
FALA BOGU DA DZEKO NIJE ZABIO UBILI BI NAS CITAVU SEDMICU ODE OVDJE ODE ONDJE,MADA NI S MISKETOM NECE BITI SADA BOLJE!!!
dzeko predobro odigrao....svaka cast majstore..miske ko nekad i kompletan wolsfburg
jel se \"dijamant\" sastavio sa loptom hahahaha!? igraca i kyrrccaaaaaaaaaaa. ko ce za zvalju dat milion eura, pa nije niko izgorio po glavi.