Nova pobjeda Wolfsburga
0
Grafite potopio Freiburg
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ZAŠTO NAŠ EDIN DŽEKO NIJE PREŠAO U JUVENTUS?
pa kad je to wolfsburg postao top klub u BiH? hebo vas dzeko a i vi njega.
Ja ne znam koju ste vi utakmicu gledali ili komentarisali, ali to da su \"potopili\" Freiburg veze s vezom nema. Prvi gol za Wolfsburg nije smio biti dosudjen jer je Grafite prije nego je udario loptu glavom rukama odgurnuo odbrambenog igraca Freiburga, drugi gol za Wolfsburg isto nije smio biti dosudjen jer je Diego prije slobodnog udarca namjestio/pomjerio loptu najmanje 2 do 3 metra od mjesta faula. Freiburg je imao dvije 100%-ne sanse, koje nije iskoristio, vecinu utakmice je igrao na istom nivou ako ne i bolje od Wolfsburga, Dzeko ko i da nije igrao. PS: Nemojte vise o Dzeki, barem do polovine sezone kad budu ponovo moguci transferi.
potopio 2:1, lol ja kontam sad ono 6:0, Grafite dao 5...
cuj potopio...2:1
nije da ce propast nego nece davat puno golova kao sto smo navikli
pise ne rise!
dzeko ako ostane u wolsburgu propast ce ko igrac ovaj dijego cjelu nutakmicu daje lopte na grfitea nema misimovica nema ni lopti za dzeku a uskoro nece biti ni golova