Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri sata ujutro a ja sjedim budan kada repka treba igrat' ja postajem čudan ne mogu da jedem , neće san na oči dugi su mi dani , a još duže noći Noć prije tekme ludilo me hvata libo me za onog ko mene ne shvata pojačavam muziku , ne pitam dal' smetam ne mogu da sjedim ko Baltazar šetam iz ormara vadim stvari da u ruksak stavim na šporetu voda kuha sebi kafu pravim Sa zida skidam duxu i fanaticos bar šal u meni raste adrenalin k'o olujni morski val Srce ritam ubrzava razvaljiva mi grudi osjećam buldog reži u meni se budi disanje mi otežano za vazduh se borim sa vana mi hladno dok unutra gorim groznica me trese , tresem se ko prut u ruci stežem šal bijelo plavo žut I mati je ustala sa mnom kafu pije podrhtava joj glas u oku suzu krije Ne brini se mati nemoj suze liti Zenica i Bilino polje pod nama će goriti Reče da je ponosna al' mora da brine pozdravi mi Fanatike i čuvajte se sine Sačuvaćemo obraz , sačuvaćemo čast večeras u Zenici Portugal će past' U džep stavljam kartu i maraka cijelih pet za cevape i za pivo , i moj je cijeli svijet Dignem šake prema nebu pomolim se bogu u grudima eksplozija vrisnem kol'ko mogu Vrištim , pjevam , urlam da pucaju stakla osjećam miris Bilinog polja osjećam miris pakla Na momenat sklopim oči , kroz glavu lete slike vidim BH zastave i BHFanatike Vidim prepun stadion dok se pjesma ori Fanaticos kop je spreman , nebo će da gori Vidim Kenu Hasagića kako loptu hvata Misimovića driblera vrijednijeg od zlata Vidim Seju Salihovica dok piči po boku i ratnika Spahu u duelu u skoku vidim našeg Zlatana majstora sitnog veza i našega dijamanta Edina Dzeku Iz misli me vraća sat , vrijeme je da krenem naprijed Bosno vrisnem , u ruci šal stegnem Cijelo tijelo jeza hvata , kosa mi se diže Naprijed Bosno kraljice , BHFanaticos stiže
sa gradaca bijele kule!!!!!!!
Koja je cijena karti i gdje se mogu nabaviti?
Vidi kule, cetnici jos nista nisu mogli :DDDDDD
Od klađenja živimo i kladimo se dugi niz godina uspješno - klađenje je naš život! No međutim, prije par mjeseci otkrili smo novi, diverzijalni način klađenja koji nas je u potpunosti preporodio i donio nam puno više uspjeha i zarade! Ova strategija nam je omogućila da na klađenje gledamo s potpuno različitog stajališta i na potpuno drugačiji način. Sve je ukratko objašnjeno na našem blogu, dođite, provjerite i javite nam se na mail. Sve ćemo Vam detaljno objasniti o našoj produktivnoj strategiji i uputiti Vas u naš proces rada! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
Jedan od najboljih terena u BIH je u Gradačcu a i jedan od najljepših gradova u Bosni tako da zmajevi nisu loše odabrali. Sretno.
“Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!”
a kazu spominjemo se samo od dejtona
zgubidani
https://www.youtube.com/watch?v=dumnZaRGJDA
Jaka pra'o!
ko da gledam, slomice neko nogu na dzombi ... a teren pod nagibom 15° ...
U Zmajevom gnijezdu...
Hehehehee..
Znači odatle zmajevi, zbog zmaja iz Gradačca? Tako kažite da znam, da ne mislim zmajevi iz brus li filmova?
pa boljr da ih Susic i ne dovodi na pripreme ba...druge velike repke igraju pripremne utakmice sa dostojnim ekipama a nasi "zmajevi" sa ekipama iz 64 lige Bosanske...ma de ba...ima da ispadnemo a necemo ni gola dat svega mi !
'"Ovo je za nas i građane ovog grada velika čast. Svi smo oduševljeni, ali ne samo ljudi iz Gradačca već i iz Orašja, Modriče i drugih gradova u blizini', dodaje naš sagovornik." Možeš mislit' kako su oduševljeni ovi iz Modriče. Je*ali vas oni, šta njih pominjete!
Hajdi da reče iz Srebrenika ili Brčkog.
Zvuci malo cudno ali i Orasje i Modrica imaju dosta sikrenih navijaca i bosnjaka kojima je ovo jednistvena prilika da vide repku, prije svega mislim na stariju raju jer u tim gradovima slabo ima omladine, meni je vise cudno sto ce ih vodit u industrijsku zonu
joj kad se zmajčići razbacaju po zmajevo gnijezdu, a šljiva ukisla, nikad bolja