Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko igrac utakmice, svojim nijetom i dovom bratu Yayi namjestio gol.
dzeko bujrum u milan ili bajern
dzeko nece nigjdee preci..niko nece dati te pare za kloca a narocito svabe.. realno on ce iducih godina biti jaka rezerva MC i ulazice ponekad sa klupe a pocnjance nevazne utakmice..ja se inace profesinalno bavim kuporodajom igraca ..
samo malo, gdje ce to Dzeko zaradzivat bolje nego u Cityu???? Tevez je to skonto na svom primjeru, zato i ostaje.....
to CITY, nabite im komplex(unitedu).
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO EDIN DŽEKOOOOOOOOOOO CRKNITE DUŠMANI
@ DALTON A zamisli tek da nije bilo Harta i da je onih 220 lopti koliko ih je islo u okvir gola u ovih 37 kola uslo u mrezu:-) Ne mozes to tako da gledas,da nije Dzeko igrao neko drugi bi bio na terenu i mozda dao 20 golova
Svaka cast za Yaya Toure, kako za golove tako i za ovo: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ae2_2wr4Aus
jel ovo istina da dzeko ide u dortmund jest to slabiji klub ali opet bi bio strasan potez to ili milan nista vise !
kod nas sve treneri pljuju mancinija sovjek prvi u najacoj ligi svijeta i ode po titulu
UNITED JE BIO I OSTACE KLASA ZA PLAVE KOMSIJE!!! GLORY WILL NEVER DIE!!
mi smo zemlja sa najvećim brojem nogometnih stručnjaka, sve trener do trenera
budimo realni, Shity i ŠEjk nisu zasluzuili titule, uloziti tolike novce i onda osvojiti na gol razliku je jadno, pitam se sta bi bilo da United ima igrace poput shitiya, da Ferguson ima taj kadar pa do sad bi imali 10 odigranih utakmica sa podmladjenim sastavom...a koliko su ocajni i gladni za United-om pokazuje i cinjenica, boja gostujuceg dresa...CRVENO-crna...United je ipak idalje Klub NO#1 u PREMIERSHIPU... :)
Samo cu reci jednu stvar svim pametnjakovicima koji pljuju po Edinu i koji se pitaju da li je doticni dobar igrac ili nije, da li vrijedi ulozenog ili ne? Pa ovako gospodo, zapitajte se da li bi City bio prvak da nema tog istog Edina. Oduzmite Manchesteru sve golove koje je Edin dao i samo ce vam se kazati. Toliko od mene.
Jeli slucajno ili ne, ne znam, ali Dzeko kad je usao City odmah zabi i to ne jedan vec dva gola, koje zasluzan za to sami procjenite, sa tevezom se mucili 70 min, a sa Dzekom za 20 min dva gola, svaki komentar je suvisan.
sad ce ispasti da je manchini trener haha ee rano ljutaa
e moj mujo iz vica :D sta ko ima ista shvatat od nas obicnih smrtnika :D pa nisam ga ja kupio :D postoji trziste igraca i ljudi koji se bave time