Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grad Sarajevo za 20 godina uložilo 145 miliona maraka za predizborne kampanje.
ja sam zadovoljan predizborbim kampanjama, dobro su izgledale 😇
@TuborgNaMozgu U Sarajevu se u 20 godina ulozilo 145 milijuna maraka ćumura da gradani mogu bolje disat
Zato je grad Sarajevo u zadnjih 20 godina da svojim premijerligasima iz Sarajeva citavih 17.456 KM i 60 konvertibilnih feninga, ALI DA PODJELE :)
@hames a mrtvoj Slobodi grad Tuzla svake godine ubaci najmanje milionče i opet nula
Za funkcioniranje dinama godisnje treba oko 40 mil e!Sto grad zagreb da ,duplo mu se vrati kroz poreze, prireze( samo u zg se placa prirez zato sto zivis u zg) !Najveca korist od npr olma je ta sto se dinamo pokazao kao odlican klub za brusenje mladih talenata!Vec ima nagovjestaj o dolasku super talenta iz mladih sportinga, koji je izrazio zelju da bude u klubu u kojem ce igrati i prvenstvo i ligu prvaka!
Grad Zagreb subvencionira sport u gradu godišnje sa preko 150 milijuna kn. Dinamo kao najveći sportski kolektiv dobije najviše, ali ta sredstva zadnjih 5,6 godina na prelaze više od 10 milijuna kn, i namjenjena su isključivo za održavanje stadiona. Dinamov godišnji proračun za 2018. je iznosio preko 400 milijuna kn. To što od grada dobiju je sitniš jer vrate istom tom gradu preko 50 milijuna kn godišnje kroz poreze, prireze i doprinose. Grad Zagreb profitira od Dinama!
Dinamovi ukupni prihod za 2018. godinu iznose 435 milijuna kn. Dinamo je kroz poreze, prireze i doprinose vratio Zagrebu preko 600 milijuna kn u zadnjih 20 godina. To je istina. Dinamo je u zadnjih 20 godina uprihodio preko tri milijarde kn. Lova se vrti, a Zagreb i Dinamo su iz godine u godinu sve bogatiji.
Zagreb je dao Dinamu 550 milijun kn za održavanje stadiona i omladinski pogon, a Dinamo je kroz poreze, prireze i doprinose vratio Zagrebu preko 600 milijuna kn u zadnjih 20 godina. To je istina. Dinamo je u zadnjih 20 godina uprihodio preko tri milijarde kn.
Vlaška posla, dvojac Bandiić Mamić-- ,pola pije pola vrancu daje
VinkoMaris da to tako funkcionira, Zagreb i Dinamo bi stagnirali, a gle čuda, Zagreb je po BDP-u sve bogatiji grad iz godine u godinu kao i Dinamo. Da su svi u regiji kao Bandić i Mamić odnosno da se odnose prema gradu i jednom sportskom kolektivu kao Bandić i Mamić, ova regija bi bila Švicarska. Trenutno su samo Zagreb i dinamo u ovoj regiji sinonimi za uspjeh i bogatstvo.
daj vlaju ne prdi, gdje je lova od tzv renoviranja stadiona Maksimir, potrošneno 100 milijuna eura u što ?? Ajax napravio novi stadion za 60 tisuća gledalaca za 65 milijuna eura, a Bandić Mamić potrošoili 100 milijuna na ništa. Vidim da si i ti plaćen da širiš vlaške laži
CITY - PITARI 2-0 Trpaj lavorce!!!!
U jutro nedeljno kad sunce nama svrati Zagrebačke krovove i Savu pozlati Otac sina za ruku uhvati Sine, ovaj dan ćeš dugo pamtiti Lagana šetnja do trga starom Vlaškom Miris ručka nedeljnog Rever sa modrom značkom Otac sina za ruku uhvati Sine, danas ćemo skupa pjevati Kemal Monteno ❤️
Prekinut derbi Prve Federalne Zvijezde i Olimpika. Publika traži od domaćih igrača da ne igraju više, baca predmete i uzvikuje LOPOVI, LOPOVI...Olimpik poveo iz penala, pa isključen Jazvin iz Zvijezde...Sudi inače Cazinski ljepotan, koji bježi od domaće publike...