Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zelju ko hebe
Kratko ti pamćenje ------ klix.ba/sport/nogomet/grad-sarajevo-izdvojio-200-000-km-za-rekonstrukciju-stadiona-grbavica/180619108
@dijafragma Tačno tako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Želji desetku s lukom.
Ovo nigdje nema da grad puni džep privatniku!
skaka je brat
ma mislim da je Sarajevo prvo zato što ima štelu,jer tako kod nas sve funkcioniše.
ma haj neka su ,al kad ćete omogućiti zaposenje bez štele,jer se pravedan i pošten čovjek ne može zaposlit bez štele,kažu ne bi bilo pošteno prema svim ostali zaposlenima koji su zaposleni preko štele.
rekli Skaki da podrži Želju
Zbog cega se javni novac dodjeljuje privatnom klubu...pa zar nije bolje da su napravili neko igralište za djecu(javno dobro)
@Ero79 zato što ovi imaj štelu.ne treba se više pitat sve je jasno štela je kod nas religija,vjera i nacija.
100% ispravno... ipak Sarajevo igra grupnu fazu CL svake godine! Cuj “izuzetni sportski rezultati” 😂😂😂
otkud im pravo gurati "nas" novac u kinesku privatnu zajebanciju .....nakon one turisticke zgradurine opet igraju s parama
Svaka čast tako i treba .Dok je načelnik musliman i to iz SDA odma se daju pare klubovima i izgrađuje! Aferim!
Da li gradonacelnik zna, koja je liga KK Bosna i gdje se nalazi, OK Bosna i gdje se nalazi (to su bivsi prvaci i viceprvaci evrope), AK Sarajevo itd klubovi kojima je godisnji budget 20000KM i ciji igraci sami placaju prevoz i hranu itd.
@lauferm ovaj hobit sebi ispunjava dječačke snove sa našim parama pa njemu je draže slikati se u prostorijama fk Sarajeva nego se hljeba najesti.šta on zna šta je košarka ili odbojka.taj sportsku dvoranu vidi iznutra samo na SDA skupovima.
Ova gradska uprava je super. Uzme budzet od kantona i dijeli kako kome hoce. Nema nikakve obaveze kako zaradit, niti se kome pravda. Nema bolje funkcije na svijetu.
Od ovog gradonacelnika samo lijepe vijesti... svaka cast!
SAMO JE JEDAN DOM!
Ma ima ovaj gradonacelnik stila i osjecaja nema sta... odlicna poruka, da se rad i trud itekako isplate!
Tako je gradonacelnice, svaki uspjeh treba nagraditi i to ne samo u fudbalu vec u svim sportovima! Odlicno odradjeno!