Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbaciti Čelik i klubove koji mu pomažu zbog neregularnosti takmičenja
Vi stvarno mislite da Celik moze stici -6 u 5 kola? Prije da su Gosk i Vitez nastimali nerjeseno. Celik je trenutno neozbiljan da stigne -6.
Gosk stima izgleda sebi da ispadne....hahahahaha....e moji debili pa dokle ide taj nad papanluk i debilizam...okrenite se istini i znajte da veliki Celik ostaje
Dragi moji nogometni geniTalci. Koliko se većina vas razumije u ovaj sport i dešavanja u ovoj usranoj ligi vidi se iz večine komentara. Da je GOŠK-u u interesu da ostane u PL ne da bi danas dobili Vitez , nego kombinovanu ekipu cijele lige. Nema tu štimanja nego čista računica .
hahah bravo vitez , dobro vas premirali iz zenice izgleda :)
Što da ne? To je barem dozvoljeno
MasAllah
dzaba opet ispadate cernobilci
Borac 7 Sloboda i Gosk 6 bodova od Celik-a.Ostat ce Celik nemoj te se bojat Sarajlije.
ostace al u drugoj ligi
Znaci tako gosku je placeno da ispadne iz lige a Celik da ostane...
ili to ili nisu dovoljno platili vitezu odnosno vitez dobio masnu lovu da gine na terenu
As iz Čajdraša na aparatima. Kažeš da Gošk zaslužuje da ostane u PL a otpisanog ne može dobit...Sad sam sigiran da lete iz PL...