Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto goška iza ćoška 😛😛😛
shame big shame
Dunavom BODOVI plove😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BOSNOOOOM BRODOVI TONEEE, DA LIII SEEE BAR JEDAN ZOVE ŽELJOOOO
E cuj saudijac im trener 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
shame
mozda bi mu malo godilo da ispadne, da se odmaknu ovi sto sisaju zivot iz zelje.
to jje klub gdje narod mora kupovati plasticne stolice za stadion zelje.
Dje je sad to ime, tradicija, nacin zivota, drugi put vas razvali granicni prelaz, kada ce te shvatiti da se ne zivi od stare slave sa kojom vi jadovi nemate nista. Bruka.
A smijali se provocirali kako Bog kazni
Strunfeta se naprimala ove sezone
Sramota sta ste uradili onakvom klubu sa onakvim navijacima.. Sramota!
Mogu shvatiti da su loši ali mi nije jasno da ove zvijezde, kofol profesionalci, imaju visine plate par prosjećnih plata u državi. Da li se iko od njih pitao i da li ih je SRAMOTA gubiti svaku utakmicu. Trebaju se i u klubu zapitati kome dadoše tolike plate. Da su kakvi moralni ljudi, pokupili bi se i otišli bez da marku više traže i to sa rukama preko glave da ih ko ne prepozna.
Smjenjujte upravu i onog arapskog ćeeela
E moj Željo,od Goska da izgubi..
Sramota za Želju takav klub na dnu tabele,oćigledno da niko ne radi svoj posao kako treba u klubu ,želim vam brz oporavak a ne sudbinu Čelika.
Sta kaze onaj Arap. Bas me int.
Nikola Nikic : ispado smo jtb.
Molim vas ko je upućen ja sam navijač Zrinjskog i to je i nebitno ali da mi neko od navijača Željezničara objasni šta se događa sa njima....Ok pad ali ovo katastrofa srozavanje kluba a nisam upućen šta je toliko loše i ok Zrinjski bolji ali apsolutno nikoga nisam vidio osim Zelje da 90 minuta nije centra presao a mnogima je drag klub
Prijatelju radi se na rome da se klub sroza do kraja da bi se morala imovina sumljivim perdonama prodavati i lova pograbiti ,eto sta se radi
Ja bi poravnao stadion nesta napravio da ime neke koristi a ne onako ona skalamerija beskorisna 🤣
Bit ce Zeljo, dat ce Bog, najjaci klub u kantonalnoj ligi. Volim te ljoZe