Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka mu je sa srećom!
Tip sanjao da igra za Chelsea i zaradjuje 10 miliona.
Kao onaj iz City-ja, kaze od malih nogu sam htio igrat za City hahahah a City bio u trecoj ligi
I meni bi se chelsea svidjao kada bi me posudili barem na mjesec dana
@Wolfie84 da je bar bio u trecoj ligi, Midlsbro him stavljo po 7 komada
Prno si ti u šišu davno, nisi mogao u mrtvom Milanu meda, sta li ces u Engleskoj
Koji si seljak Gonzalo. Kome se jos moze svidjati plasticni klub?
Tako bi izjavio za bilo koji klub da ode, kada su milioni u pitanju . Normalno da je sanjao da ode u velik klub gdje ce grijat klupu za velike pare
i ja bi se radovao da odem iz milana
i ovaj higuan nekad onako drag bio al vala usra i on vise i bilo dje dodje neke finte baca
Jao, kakva historija hebote... Dok Abramovich nije dosao, nije ih nigdje bilo, 50 godina ligu nisu osvojili. Abramovich zapoceo s kupovanjem nogometa, Man. City donastavio.
@MagdalenaM Pusti levata. Po njemu, dok Abramovic nije dosao i poceo trositi pare u Chelseaju, svi su igraci i u Realu, Barceloni, Milanu, Interu, Unitedu, Liverpoolu, Bayernu, da ne pominjem druge, igrali za topli obrok.Ali eto, dodje Abramovic i kupi ngomet.
Da si otisao u gosk reko bi da ti se svidjao heh