Nesvakidašnji gest
18

Gomez zahvalio Stuttgartovim igračima na remiju s Borussijom

Totalsport
Mario Gomez
Mario Gomez
Bayernov napadač i njemački nogometni reprezentativac Mario Gomez poslao je video-poruku zahvale svom bivšem saigraču u Stuttgartu Christianu Gentner

Uoči 28. kola Bundeslige je dortmundska Borussia na vrhu tabele imala pet bodova prednosti pred Bayernom. Dortmunđani su u petak ugostili momčad Stuttgarta, koja je izborila remi 4-4. Bayern je slavio u gostima kod Nürnberga s 1-0, te je smanjio zaostatak za ''žuto-crnima'' na tri boda.

Borussija je protiv Stuttgarta vodila s 2-0, pa gubila s 3-2, pa opet povela s 4-3, a Gentner je pogotkom u drugoj minuti sudaijske nadoknade postavio konačnih 4-4.

"Mario Gomez čestitao nam je odmah nakon utakmice. Ne, nije poslao sms-poruku. Poslao je video-poruku zajedno s još nekoliko Bayernovih igrača", ispričao je Gentner za Bild.

Gomez i Gentner su zajedno igrali u mlađim Stuttgartovim uzrastima, kao i u seniorskoj momčadi od 2004. do 2007. godine. Tada je Gentner preselio u Wolfsburg, iz kojeg se vratio među ''švabe'' 2010. godine. Gomez, se, pak, Bayernu priključio iz Stuttgarta 2009. godine.