Nijemcima teško pao poraz
12

Gomez: Ove sezone sam četiri puta dobio po glavi

Totalsport
Mario Gomez (Foto: Arhiv/AFP)
Mario Gomez (Foto: Arhiv/AFP)
Razočarani napadač Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Mario Gomez nakon polufinalnog poraza od Italije na Euru želi što prije zaboraviti sezonu u kojoj je doživio četiri teška udarca...

Prva tri neuspjeha Gomez je doživio kao član minhenskog Bayerna. Prvo su od Borussije Dortmund izgubili bitku u Bundesligi, a zatim ih je isti suparnik ponizio u finalu DFB-pokala (5-2). Uslijedio je dramatičan poraz u finalu Lige prvaka kojeg su nakon jedanaesteraca na svojoj Alianz Areni izgubili od Chelseaja, a kao "šlag na tortu" stiglo je ispadanje u polufinalu Evropskog prvenstva od Italije.

"Primili smo četiri ozbiljna udarca u glavu", izjavio je Gomez njemačkim novinarima, a na medijske konstatacije o katastrofalnoj sezoni njemačkih nogometaša Bayerna, naljutio se Gomezov saigrač Holger Badstuber.

"Zašto uvijek spominjete samo igrače Bayerna? Mi smo nacionalna ekipa. Izgubili smo svi zajedno. Ovo je vrlo gorak trenutak", poručio je Badstuber.

Vrlo je emotivno reagirao i golman "elfa" i bavarskog kluba Manuel Neuer. "U ovom trenutku uopće ne želim razmišljati o nogometu. Želim se samo dobro odmoriti...".