Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo tako fesliju dokim call me
a najpoznatiji igrači u tisućljetnoj povijesti Zrinjskog su...??
vi ste nasa severina sisa zrinjski lea leeeeeeeeeee vi ste nasa severina sisa zrinjski lea leeeeeeeeeee
zrinje nij ni bilo prije rata jer su mu zabranili dijelovanje a za velez sve govori ta petokraka koja je i dan danas na grbu,komunjare jedne!!
Taj stadion je stadion HSK Zrinjski a vehlez igra na livadi gdje mu je i mjesto
@marina (lazna) odnosno lazni, samo ga ti doji.
Taj stadion na kojem sad igra svinjski prije rata je bio stadion Veleža, pa bolan Velež je za svinjski sila, u ex YU svinjski nije ni postojao.
ja volim da dokim fesliju
ZRINJA -svake sezone ispred Veleza -bio prvak BIH, Velez nikad nije -igro u Europi,Velez nikad nije (od r.a.t.a) -nikad nije ispo,Velez je bio u drugoj ligi -ima bolji stadion, u centru grada a ne u nekoj zabiti koja je prije r.a.t.a bila vecinski crpska Zakljucak ZRINJA ALWAYS BETTER
Najveci mostarski klub :))) Hrvatima je Velez (za koji je navijalo vise Hrvata nego Bosnjaka u exYU) prisilno oduzeli i mi smo napravili \'\'novi nas Velez\'\'.