Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast nema sta ali gdje je Oliver Kan?
El Fatiha
Preselio čoek
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pravda za Piplicu !
Hahhahah
gigi donaruma ce pomest konkurenciju vremenom!!
Oliver Kan, ?
Grande Gigi!
Toldo je takodjer jedan od najboljih golmana.
Edwin van der Sar je za mene lično puno bolji od Buffona. Čovjek se oprostio u 40-toj godini i to na vrhuncu forme.
Neuer daleko najkompletniji golman ikad
Ta nece Begović
Super
Možda i jest, meni je najspektakularniji bio Oliver Kahn. Nekako je bio lider, hoće zadavit i svoje i protivničke igrače.
Ako te ocijene takve legende, trebaš biti ponosan jer si postigao vrh u poslu kojim se baviš.
Najbolji golman svih vremena je Iker Kasiljas! Osvojio je svjetsko prvenstvo, evropsko prvenstvo, ligu šampiona, svjetsko klupsko prvenstvo, ligu u kojoj je igrao, Super kup Evrope, kup zemlje u kojoj je igrao. Čast Buffonu ali ništa spektakularno osim duge karijere i jednog kluba.
bravo! nebitno i titule i sve, dovoljno je gledati odbrane.
Naravno, i Buffon je imao šleper dobrih odbrana. Ali Iker je sa 16 godina bio prvak Evrope, sa 20 prvak svijeta, sa 21 branio finale lige prvaka i osvojio ga, golman sa najvise nastupa u ligi prvaka. Buffon ne zasluzuje ovu titulu ispred Kasiljasa. To je bogohuljenje!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dino zoff?
A Bartheza se niko i ne sjeca
rupa!