Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je u pravu jarane, pa nek bali ko sta hoce. Roma ima lijepu igru, ali Barceloni niko ni posoliti ne moze :D
Ovaj golman je retard,njemu bi medicinska lopta prosla kroz usi!
Samo je BArselona sa Ronaldinjom CAvijem i Etom bila jaca od danasnje BArselone,kada su Realu davali po 6 komada u sred MAdrida.
kada je barca dala 6 realu tada ronaldinho nije igrao nego iniesta, xavi, henry, eto, messi...
Nemaš ti pojma
a jeli bajern bio sa druge planete kada je satro romu 7-1, ima barselona srece prosle sezone jer je pola bajerna bilo pod povredama, a i lewandovski pod maskom igrao, s sad da vas vidim hm
Jbt Bayern
cuj imala srece, barca u zadnjih 7-8 godina radi sta zeli mogu pobijediti koga hoce ako su dovoljno motivisani i ako nije problem s povredama, isto tako znaju i izgubiti neocekivano, u biti ovo je poseban tim s posebnim nacinom igranja, i uvijek su imali kvalitetne igrace odnosno najbolje tako da ne mogu se bas porediti s drugima.Ako su motivisani da odbrane titulu LP odbranice je na svoj nacin i isticat ce se za razliku od drugih.
igraju trenutno najbolji fudbal na svijetu.
Kapa dole Szczesny! I tebi i Barceloninoj igri i u El Classico i sinoc.