Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad pogledaš šta nije svirano kao penal u situaciji gdje je i glavni i pomoćni sudija mogao sve da vidi, a onda pogledaš šta je sve sinoć svirano kao penal, malo se zapitaš... Fuj saveze!
I onda se neki cude kako isti pobjedjuju na izborima, kako nista ne ide naprijed itd. Zelim vam jos goru situaciju u svim sferama zivota.
Podsjeća me na 90te.
koji smomi seljaci i primitivci. Fujj stid me gdje zivim
sporta i govana, nista bolje nije ni u tzv premijer ligi
Odrediti kazne po FIFA pravilima, novčano, suspendovanje igrača doživotno, zabrana publike na terenu narednih 3-5 utakmica
opet seoski fudbal ? Hhahhahahhhahahahaha
Uzas sta rade ove poturice,divljaci zivi.
ugasite nas nogomet
ovo drugo penal..pa nije mu nogu slomio ...kaka penal xD
Čuj druga liga 😂😂😂
sta reci koju posluku porati
Jel i to sport?
i treba ih samarat, kakav je ono penal za zrinjski
Ja igrace razumijem, sudije su katastrofa i odraz citave lige... Ugasit sve