Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta oteli, jel voko il' kjava?
Zivo me interesuje jel voko il' kjava?
Ta će francuzi... kod nas krave same idu na kliniku.
Profesionalac.
"Golman morao hitno napustiti teren zbog krave: Francuska ekipa izgubila 20:0" Sudeći po naslovu djeluje kao da krava ušla na teren. :)))) Hahaha, a po primljenim golovima, kao da je krava zamijenila golmana. :)))
Ništa meni nije jasno ovdje... kakva je ovo liga, vijest, šta? http://spijun.net/video-10-najseksi-bond-djevojaka/
Joj kralja golmana ode zbog krave sa utakmice a i oni 60g covjeka stavili
Otiso cojk da pojede grusavu kakvo tele ljudi sta vam je.
E da i ovo cujem !
neka je tele živo i zdravo, sve najbolje pa ako bog da u sušaru :D :P
Otelila Safeta
ee čobani moji...
definitivno jedna od glupljih stvari koju sam pročitao, još stavljena u kategoriju sport... pa bolan, evo vam prilike sad da pisete, potencijalne selektore ispitujte, jok, mene eto zanima o nizerazrednoj ligi i farmeru, kravama i pm.. budite ozbiljni!