Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko Dijamantu Institucijo !!!Rekoh ja..Kako Ante stade nasred Starog Mosta i uklopi se sa okolinom sve krenu elhamdulila...nasi igraju i daju golove. Dajte Antu hitno na Bascarsju za plasman na Euro, a vrh Piramide Sunca da i ne govorim sta bi to moglo predstavljati.
Džekson izdmonirao !
Da dobar bošnjo jedan gol u nekih 6 mjeseci ...
Ne kontam cemu ovolika mrznja i ovi negativni komentari,ocito ima vas koji veze sa nogometom nemate? Pa penal je na Dzeki bio,Aguero se utrpao odmah,asistencija je ocito Dzekina,lud vidi da je to mu namjera bila,a xxxx jos prilika je asistirao,za razliku od Aguera smrada-trpasa. Moj prijedlog,POGLEDATE UTAKMICU,pa onda komentarisite. NISAM PRISTRASAN ALI KAD ODIGRA STVARNO ODIGRA, DA JE OVAKAV U REPREZENTACIJI JOS KOJI PUT AKO BOG DA!
najtuznije je sto ce ovaj fudbaler promjenjive forme i intelektualni kloc jednog dana biti ministar ili neko drugo sranje. gori smo od Sudana.
Za kog si glasao na zadnjim izborima ?--eh to ti je zalosno drug moj
Odgovori sebi iskreno na pitanje sta bi ti radio da dodjes na vlast. Takodje, ne ucestvujem na izborima...
"Strasan igrac"- pet mjeseci-jedan gol, znaci u godini 2,002! Masala!
Ti vjerovatno nisi cuo da je covjek bio povrjedjen ????
samo da kazem da ovo nije asistencija nit se pise ko asistencija...lopta se odbila od protivnickog igraca...smanjite malo..red je i bio da da gol!
Vobra Dzekson
dzeksoooooooooooooooooooooooooooooon masinerija, samo mu treba dva vaspitna opalit da malo zivne kad igra za repku .
Bravo. Ojadi Barcu za koji dan!
Jovetic ruzann
babo i djecica...
Mostar dan nakon Antinog odlaska na Stari most http://www.hercegovina.info/vijesti/hercegovina/mostar-hercegovina/mostar-dan-nakon-antinog-odlaska-na-stari-most-88028
Bravo Zmaju
i red je bio da zabije nakon pola godine..
babo se vratio
Hajd sad pišite sedmicu dana kako je Dzeko dobro odigrao, al molim vas pišite j..o vas Dzeko u avionu za Dubrovnik
Diamant💎💎