Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HR ima 2 kluba u kvalifikacijama za LP iduce godine.
Novi Medunjanin!
Protiv Rosenborga si se iskupio za Benficu, legenda si.
Decko ima srce, karakter i pozitivnu drskost koja ce od njega u skoroj buducnosti napraviti velikoga igraca! Sretno, Amere! Cim se dokopas lopte oko sesnaesterca, pucaj svom snagom na gol, bez mnogo oklijevanja i kalkuliranja jer od petljanja nema hajra. Lupi je, pa sta Bog da! ;)
@Krky: I, kakvo je vrijeme kod tebe u Bileci? Nisam znao da ondje ima simpatizera HDZ-a... :) Na rubu sesnaesterca se sutira, bez velike petljancije (izuzev ako se bas radi o kakvoj uigranoj kombinaciji) jer uz snazan sut postoje izgedi i da lopta ode nebu pod oblake, ali i da udje u gol izravno/ neizravno kao odbijanac, a mozda se mozda desi i 'enac'. Najjalovije je petljati jer se tako gubi lopta, a onda obicno uslijedi brza kontra i je6ada...