Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od najsimpaticnijih nogometasa jer uvijek isijava vedrinom i optimizmom. Sretno u Grckoj… Vjerujem u cuda, ali vjerujte i vi i "bacite se na glavu" i razbijte Grke!
Juce bio najbolji igrač, tj svi smo ga hvalili sad je kao najgori, nas mentalitet ne cudo zato jesmo najgori. Pustite momka nek uziva!
Jedan je Mato Jajalo
Oduševio si me kod prijema lopte kad si na leđima imao štopera Finske u nekoliko navrata, međutim imao si nekoliko početničkih šuteva prema golu Finske,što se ne smije desiti jednom profesionalnom igraču. Imaš još dosta da učiš o fudbalu.
ima sigurno najveci potencijal od svih igraca repke - hajde pogodi protiv Italije za 1:0 pobjedu
Ahahhaha joj komedije Allahu dragi. Gledaj kako Vatikanci brane Gojaka, i to samo zato sto igra u Dinamu. Pa covjek je promasio nekoliko stopostotnih sansi, samom igracu nije htio dodati……znaci svaki trener bi ga bar na klupu poslao, a oni dobri, bi ga poslali kuci.
Strasan igrac i potencijal, mozda nas najveci. Par puta se nocas nasao u sansi netipicnoj za poziciju na kojoj igra i vidi se da nije imao iskustva da to realizuje. Ali sve u svemu, opasan igrac...
Nisi ti za lopte jarane
Sa ovakvom igrom ne bilo čudo da se BiH plasira. Samo neka Robi ima odriješene ruke
Najgori, bolje receno. Svi su bili bolji od ovog manekena.
Dodja loptu GOJACE, nemoj se vodit ono ko je dodo nije se prodo. Budi pametan momak.
Dobar igrač, večeras sebičan i jedan od losijih, bolje sreće u grčkoj momak
Cuda se desavaju, kada se angazujemo i damo sve od sebe i ostavimo srce na terenu, kao veceras. Nastavite ovako i ko zna...cuda se desavaju hrabrima.
ako ti budes sutirao na gol tesko