Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dobro kako i nas vise nije stid igrati i docekavati ovakve sile na ovakom terenu kao sto je zenica treba staviti ruku na srece i reci ovaj stadion treba dograditi kako bi tekmama mogli pristvovati veci br. navijaca a ne samo Zenica i njen okrug i po koji guzonja i svakog kantona. Koliko god vi predsatvaljali to kao neku bastilju trebate se pogledati u ogledalo i vidjeti da je ta bastilja skupo kostala nas upravo protiv portugala jer je teren takav da ekipa koja se brani ima dvanaestog igraca u vidu nepostojeceg travanjaka - trava je sve trci trci pa travka, zatim nas je kostalo neki dan protiv fracuza kada su nasi dosli izmoreni do besvejetsti upravo iz kvazi bastilje i njenog hidroakomulaciskog jezera na terenu i sad je kasno ali je vec jasno ovaj ce nas teren kostati opet protiv portugala. I brate red je da se takma igra negdje drugdje osim zenice ovako smo skovali mentalitet \"cevapa\" - \"gubitnicki mentalitet\" tz. zenici se zahvaliti dok ne uradi odg. posao po pitanju terena.
ja mislim da taj los teren steti i nasim kolko i njima. fakat nam treba solidan stadion
Zivio portugal, portugal prolazi i s pobjedom u obje tekme, hrvatska forever, gazi bosnu
admine, glup si ko konj s tim komentarima prikaži i sakrij. neki imaju 60 minusa i ostaju otvoreni, a neki se kriju s 10 negativnih po vašim regulama. skroz ste neprofesionalni i obojeni. nije ni čudo što svi normalni pokušavaju pobjeći iz te krkan države.
svima jasno da nam treba nova trava i sredjen stadion! bice i nama lakse igrat a i gostima samo nek bude fer i bez kofera od ili za platinija vakat je vise da i ja celu ofarbam u plavo zutu boju i da me vidi babo moj a i ostali na EP
Mujkosi evo sta ce vam Portugalci uraditi, poslace prijavu FIFI I UEFI jednostavno ce predstavnici njihovog fudbalskog saveza poslati zalbu da teren ne odgovara proopisima ,pa ce vam onda gospoda iz tih najvisih fudbalskih istaci narediti da promijenite travu,vrlo prosto ili ce te igrati na nekom drugon stadionu ! Pa vi birajte !
@MARINDVOR samo ovo da ti kazem da je ta ciganska zemlja prosla pakao sto je prosla nasa bosna onda bih pitao dali gospoda imaju visoku klasu.. kome se nesvidza nas stadion neka ulozi novac u njega. nama da nema ovih politicara koji vise sebi uzimaju nego sto dobro cine za ovaj narod.. mojj marindvoru ti da si ovo rekao u titino vriejem vjeruj da bi bio za golog otoka tamo bi ti vidio kako se g*zovi deru ali nema frke ovako se deru g*zovi tvoje majke.. fukaro neotesana.. ko god ima lose reci za ovu zemlju mars vani bagro nevaljala!
Cuo sam da ce navijaci iznajmit sobe i dovest neke trebe da ih jbu i da im vriste u tom hotelu. E kad bosnjo zajase to kora ubit moral :)
portugalcima je i k*ta slaba pa nevidim da ih mjenjate za vase zene... daj ba dabogda se polomio sve i jedan portugalac. oni su ciganii..
koji ste vi debi..li..Poznata je cinjenica da u BiH nema stadiona po UEFINIM-FIFINIM pravilima..al\' vi ste sabani obicni da bi to shvatili..I ovaj stadion u Zenici je najadekvatniji mada i on nije kakav treba da bude..U Sarajevu sjetite se da je bila zatvorena Zapadna tribina zato sto nije uslovna..Pomirite se sa cinjenicom da je covjek u pravu i ne mozete trazit dole \"dlaku u jajetu\" jer na stadionima po Eu i Portugalu ni to ne mozete naci.I kakve veze ima ezan sa utakmicom ne kontam jestel toliko ograniceni
hahahahha! steta bi bila da se onaj Cro Ronaldo povredi.. ko ce to izdrzat jrn on je ipak mlakonja!
Godinjo...ma nema problema! Dobicete novi teren...evo ovako...Ovaj teren koji je sada bice lijepo uzoran, pa ce biti nakvasen vodom kontinuirano 3 dana pred utakmicu i naravno posto se igra u novembru sa poledicom nece biti problema. Tako da cete sigurno 100% imati glat nov teren (uzoran,nakvasen i poledjen)...ma ima lopta da siba ko cigra! al budete li se uzdali u sudije....pokosice vas svaki nas igrac za crvenog, pa cemo sa u16 igrati uzvrat da ismijemo fifu i uefu!
NEPROCIJENJIVO TI SE NASEREM U STAU PA NABIJEM NOGAMA DA JOS VISE STANE !
ako vam se ne svidja, dajte kapital koji cemo mozda iskoristiti da promijenimo travu
nek se zale platiniju, mozda i prodju
Baraz za EP 2012 :gledati kako Srbi navijaju za Tursku! Neprocjenjivo!! :D