Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi su tu samo Smrdija nije ha ya :) bice lijepo u Brazilu nema komsa da sire smrad :)
2014 ce aBd biti jos uspjesnija ! (sto se sporta tice)
Nek' je fudbal u fokusu.A to sto nam se odbojkasi u sjedecoj odbojci vracaju sa zlatom sa prvenstva,to nije bitno,bitan je Brazil!
A koga to zanimaju odbojkaši, i još sjedeći
Zanimaju normalne ljude,bas me zanima,jesmo li i u jednom drugom sportu ostvarili doliko zlatnih medalja i prvih mjesta na prvenstvima.Ustvari nismo nijednu,a ovi momci su ostvarili mnogo vise nego jednu.
Avdija:Mogli ste i mene spomenut,valjda sam i ja dao neki doprinos!?
Mija Martina:E moj Avdija,a gdje sam tu ja I simun dobri!?
ponosni naviajc BH repke u fudbalu
Možda bude i ova 2014.
Ide Bosna do Brazilaaa,.... Yeeeessss!!!
Bosna i Hercegovina :))
Htio bih samo da cestitam Zmajevima i selektoru, Ivici i svima koji su vjerovali a dusmanima bih porucio - crknite misevi !!!
LJILJANI NAŠI, uvijek uz vas ponosno. Sellam