Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
usput mimo fudbala....za one koji nisu znali kristijano ronaldo se nalazi na prvom mjestu svih sportista svijeta...u humanitarnim akcijama...
Samo mi je zao sto ovo Andres Iniesta nije nikada dobio nazalost
Raul, Lampard, Ibrahimović, Gerrard... itd..
@ChrisRone Da da ima ih jos ali izgleda uefa ima dobar razlogl sto svake godine isti osvajaju novac je to jbg :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sramota.
Ronaldo i Messi daleko ispred ostalih igraca danasnjice i ostat ce vjecita dilema ko je bolji. Jedni ce reci da je Ronaldo, drugi da je Messi, al cinjenica je da je Ronaldo ove sezone vise zasluzio zlatnu loptu od Messija
po čemu Što je osvojio dva trofeje a najgoru sezonu imao
@Zmijuga Lakapo Moglo bi se reci da je i zbog trofeja, al mozda vise zbog Messija koji je imao losiju sezonu od njega
Sjetih se onih crnih dana za fudbal kad je grcki anti-fudbal pobjedio Euro... ... medjutim sjetih se da su grci bar zasluzili da prodju grupu... Portugal je uzeo titulu a nisu trebali uopste grupnu fazu proc..
Bolje ti gledaj filmove...
upravu si
Ćao hejteriii
Ronaldo je najbolji. Tačka.
On u 2016 god. 51 gol i 17 asistencija, a Mesi 58 golova i 32 asistencije hhh
Messijevi na aparatima hahaha.. veliki CR7..hajmo 👎
Kakvim aparatima? Messi je genijalac, najbolji na svijetu i to je potvrdila vecina i trenera i igraca, Ronaldo zvijer, imao fenomenalnu godinu, zasluzeno.
Sad će mnogi reći i Pepe ima Euro i UCL, razlika je što je CR bio ključni igrač u prolasku Portugala dalje a u UCL znamo šta je bilo protiv Wolfsburga tako da nema potrebe da poredite njega i Pepea. Uostalom zaslužio je to jer je vodio svoje ekipe na psihičkom nivou također. Messi ne treba dobijati Zlatnu loptu on je vanserijski igrač, al CR je produkt rada i treninga tokom čitave karijere i sad mu se to sve isplaćuje. :)
Hajmo Navijaci Mojsije iz Jerusalema, kmecite
Masinerija..