Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo na početku brnjica, dok se ne navikne na saigrače.
UGRIZI ME
more direktore al tek kad mi legne pemzija
Pored našeg zgodnog Tonija Šunjića i pored Neymara moj najdrži igrač. Rekla sam mami da mi kupi njegov dres, ali nema se gdje nabaviti urguvajska izabrana vrsta. Može li tko pomoći Mostarki? :)
Ako si nevina obrati se meni.
neymar-suarez-messi , pa nije loš napad :)
Postoji li odvratniji klub od ove Barcelone? Možda jedino FC Njanjajvo :D :D :D
Ovo se Pepe-u sviđaa.
nabavice oni njemu dobrog stomatologa,da mu malo otupi vilicu.............
U naslovu texta pise 88 miliona eura, a u daljnjem textu kaze 88 dolara "Liverpool prodao Suareza Barceloni za 88 miliona eura" "Sportski magazin Goal.com piše da će Barcelona uskoro objaviti zvaničnu informaciju o dolasku Luisa Suareza, a transfer vrijedan 88 miliona dolara " nista neobicno... koliko znam da dolar i euro nije jedno te isto, kad mjenjam KM u eure puno manje dobijem eura nego dolara... ali ko nasi novinari Copy/Paste
Bog dao prvi klix u svijetu zna da je prodat Suarez nikoje druge svijetske novine ne pišu o tome.
Takvima kao ti najbolje bi bilo da se prikljucite forumima, jer ste samo tu da bi komentarisali.. Da si procitao clanak vidio bi da pise prenosi goal.com, tako da se odma vidi da si od onih koji procitaju naslov, loguju se i komentarisu.. Sramota..
treba njega na Susica pustit' da mu pojede trenersku licencu, pa da nam Spaha dodje za trenera da se i kod nas zna ko je gazda u svlacionici :)
i ovi spanci (real,barca) trose silne pare na igrace ,a duzni i bogu i narodu