Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BorussiaD, RealM, Milan, Juventus, Chelsea - pet velikih klubova koji bi siguran sam Džeku rado vidjeli u svojim redovima. Čim mu se malo mozak razbistri i očisti od jučerašnjeg pijanstva i proslave, nadam se da će dobro razmisliti i napustiti City. City je najveći ciganluk od kluba i jučer ih je sreća pomazila. U klubu gdje igraju cirkusanti Tevez i Balotelli ozbiljni nogometaši nemaju što tražiti.
po izboru navijača? I to se pika.
\"Za najslabijeg igrača utakmice proglašen je Joey Barton, koji je iskuljučen u 55. minuti zbog udaranja Teveza i grubog starta nad Kunom Aguerom.\"-mislim da je obrnuto ;)
pa mogli ste i dodat da je na tom istom portalu džeko proglasen igračem utakmice od strane navijača, to je ona zita zvjezdica sto stoji pored njegovog imena... novinara i k...
mancini isao u medjugorje...treba pape na hadzdz,mozda prodjemo baraz iduci put
http://www.youtube.com/watch?v=tQaf2w-IUtk&feature=relmfu
hhebo vas više dzeko u usta i sestru u napicak.ggmu
kolektivno ljetovanje u Međugorju i pokrštavanje preostalih kjafira Džeke i Yaye i iduće sezone u napad na sve trofeje
Odlazak manchinia u međugorje i molitva Gospi Djevici Mariji i Isusu Kristu je pomogla i njemu i citiyu da napokon nakon 44godine osvoji naslov prvaka.
ne treba zabraniti,ali je smješno da je Džeko igrač utakmice čak i kad ne dirne loptu više od 2 puta na utakmici,a Aguero,Balotelli i Tevez su po običaju flop taman da zabiju po tri gola...previše je to ofirno!!
kloc dao gol i odmah snijeg zapad\'o
@@mirsad, a jel\' to Bosancima treba zabraniti glasanje? Možda je trebalo glasati za Zrnanovića ili Vagnera.
Too Džeko, i iduće sezone klupa je samo tvoja.
Ipak pomaže Gospa međugorska!
@Aguero jest ti krivo a? :) e pa pojedi se od muke jade ;)
ja sam najbolji jer sam zabio gol za titulu,Zabaleta je drugi,jer je zabio prvi gol,a David Silva treći,jer je pogodio kloca među rogove nakon čega se lopta slučajno odbila u gol
nazalost ce upravo uvaj uspjeh doprinjet da ce Dzeko i dalje ostat u City-a da bi iduce sezone ljubio ponovo ..Klupu ...