Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije i ŽEljka Cvijanović lažno legla u bolnicu samo da gleda banjalučki Borac ?
hahahhahah ima logike
Juventus nije "Pjanić i društvo". Ljudi pozdravljaju šampiona italije, najveći klub u historiji zemlje, klub koji uvijek daje okosnicu reprezentacije: Grande Juve. Ne svodite to na Pjanketa. Ovo svi manji klubovi rade kada dođe Juve, ali vi ste Juve počeli pratiti kada je Pjanić došao. Naprosto, kada "Stara Dama" dođe u grad, bonton nalaže da se pokloniš.
Siguran sam da je samo Pjanića htio gledati.
BRAVO MOMČINO DOBRA IDEJA, SAMO MOGO SI FASOVAT KAKVIH INEKCIJA I TABLETA BEZVEZE DA TE NATRPAJU KO HAJVANA. POZDRAV OD KENDERŠLJE.
Cuj Pjanic i drustvo - kao da je Pjanic najveca ili jedina zvjezda u Juve
ŠTOS... Oj kad čujem tu riječ...
nije premijerni nastup...igrali su oni u seriji B :)
Nisu.
hahaha Pjanića i drustvo, molim te klix ne dozvolite da ovakvi strucnjaci pisu clanke pa vala ni da kopiraju, nije covjek dosao da gleda Juve nego Pjanica i drustvo 😂😂😂😂
Za originalnost,ja bih ga pustio da bude bolestan "na najvisem nivou".Doktor mu je trebao pruziti ruku i dati sobu sa najboljim pogledom.
Sad kad nasi krenu prepisivati pa se preko vikenda jave na kosevo kod Sebije. Samo ima jedan problem me vidi se stadion ni sa jednog odjela.
A za ilustraciju slika društva bez Pjanića...
misliš društvo i pjanića!