Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoecete jednom prestati o tom vjecnom drugom mjestu? Treba igrati svaku najbolje sto mogu, pa kako bude. Koje ce mjesto biti kasce nam se samo.
@vrhovni miš - raja hoce da se igra srcem, pozrtvovano - pobjeda ako bude - bude
Joj Vlatko vidi se da si clan df-a kako prognoziras Realno ako ostanemo na cetvrtom mjestu to ce biti uspjeh
Igracki kadar nam je realno tanak. Ipak imamo dosta mladih igraca i ovo je prava prilika za afirmaciju aBda buducih BiH asova...uz standardne: Dzeku, Pjanica, Krunica...idemo Zmajevi na 2 a i 1 mjesto.
Za uspjeh mora se promijeniti odnos države prema sportu 2. mora se poboljšati infrastruktura , a ne da se igrači razvijaju po livadama ,3. ojačati kvalitet lige i napravit sposoban klub da igra makar evropsku ligu , 4. pravilo da igrač može debitovati plafon do 25te godine , a ne da debituju u 30tim dok su čitavo vrijeme čekali poziv druge repke i 5. selektor mora biti stručan koji ima iskustva u jačim ligama i klubovima , a ne amateri koji su vodili afričke klubove i turske sporove.
Tip je debelo nekompetentan. Nama je vaznije ustorjiti sve reprezentacije, imati strucni stab koji ce raditi i imati dobru hemiju sa igracima. Mozemo biti i prvi i zadnji, sve zavisi od nas. Ne moramo pobjediti Francuze da bi bili prvi, u ovoj grupi ce se prosipati bodovi svugdje jer nema lose reprezentacije.
ti si procitan ,ti si patriota licno iz svog interesa
jesi li ti glavonja u df-u... ZBOGOM PAMETI I OBRAZE! niđe veze....
ti si haman glavaš, al ... donji.
Čuj mi bolji, pa da jesmo ne bi bili tu gdje jesmo, moj Glavaš. Zato i jesmo na zasluzenom mjestu zbog nerealnih očekivanja i izjava poput tvoje.
"Mozemo se boriti za drugo mjesto" nedaj Boze kakp se boriti za prvo
Vinko Marinovic je trenutno nas najbolji trener. Barbarez je ,bez obzira koliko ga volimo, samo ( svi kazu !? ) kockar.
Čekali ljudi da vide grupu pa da razmisli... I to je pošteno.
Nebitan si, vrijediš ko i savez. Čast Misimoviću a Barbareza za selektora.