Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za vas grad sinonim je batko i drug karadzic
e ovaj Glavas je po.t.r. Hrvat - prezime sve govori
....iz uprave kluba treba istjerati i udaljiti od kluba sto dalje sve LOPOVE, KRIMINALCE i ostalu BAGRU......unistise jedan od najperspektivnijih klubova u BiH. A Robijasima predlazem da se ne iskaljuju na infrastrukturi grada nego na bagri iz uprave i ostalim mesetarima! POTREBNO JE IZVRSITI INSTITUCIONALNI UDAR, na isti nacin kako su to invalidi uradili - rastjerali onu bagru iz drzavnih institucija! btw. ali kako i u redovima Robijasa ima onih koji imaju koristi od ovakve situacije, udar ce biti tesko izvesti!
DRUG, KOD MENE JE BIO GANG-BANG SA TVOJOM MAMOM I DAJDZINICOM....BILO JE EXTRA....SVE SU MI RANICE OSTALE NA butinama....
psi laju a karavani prolaze
I više je nego očito da fudbalska i kladioničarska mafija kontroliše tržište u BiH, kao i cijelu ligu. Svima je jasno da je na čelu te mafije ubleha Ivica Osim i da mafija kontroliše i Fudbalski savez i onaj Komitet za normalizovanje. Mafija već godinama gura Selju u vrh bh fudbala. Ista ta mafija je povezana sa Interom i Morattijem, jer su tamo uništili Juventus lažnim optužbama. Ovo je sramota. Treba podnijeti tužbu sudu u Strazburu, jer FK Sarajevo je jedini klub koje je zaslužio da bude najbolji. To je gradski klub, a ne ko Seljo iz predgrađa (Grbavica).
i ja sam ti sevio sestru, samo da se javim. pozdrav.
sta ces ti tucati raspo si se os acerol mitalovog smr.ada, dab.ogda vas sve potrovali suge zenicanske
al zato mi tebi SVI tucamo sestru na mirisljavim Podhrastovima ;)
za vas grad sinonim je smmmmradddd, xaxaxa