Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ideš na operaciju srca,jel ti važno tko je kirururg, Bošnjak, Srbin ili Hrvat, ili ti je važno zna li čovjek svoj posao. Tako je isto u slučaju Prosinečk, čovjek ima bolje kvalifikacije od protukandidata.
e čuj slabo nasi treneri igdje rade vani. Pa moj Glabaš kako možeš nesto tako izvaliti
@dundoVinko Disi Ivane nisam te prepoznao :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nek je njima sa srecom a ja odoh da gledam od cega se zivi nemam ja nista od toga sto je ovaj ili onaj selektor
...živi se od have jaro.
Roberta Prosinečkog je birala cijela BiH (Sarajevo, Velež, Čelik, Sloboda, Jedinstvo i mnogi drugi). Ukratko, svi osim malog želje i njegovih sportskih portala koji ovih dana vrše neviđenu kampanju da postave babinog sina za selektora BiH.
Trebao je tebe u strucni stozer ugurati smecaru,varalice,neznalice !
Ja mu prognoziram najviše tri kvalifikacione utakmice.
Poznaje stvari u savezu?! Ne razumijem ovo. To nas savez radi na neki vanzemaljski nacin? Ili mozda misli na to sto se politika mijesa pa svako suflira ko treba da igra, traze se razne veze itd? Onda Prosinecki nije kriv, nego Savez!!!
sta ti glavonja o nogometu znas eboti alija sirotanovic majku u bubrege djubre fasisticko
Mnogo smo do sad bili uspješni sa domaćim trenerima.Mani šuplje Glavašu.
Jbt pa nas je covjek, nije japanac ni francuz. Isto givirno podrucje, isti ljudi, do prije 25 god ista i drzava. Ja ne smatram ni srbe ni hrvate strancima.
Ni,ja,trebamo,ga,primiti,tojest,gospodina,Prosinečkog,sa,gostoprimstvom,da,ga,ne,tjeramo,bezveze
uh kakva je tek ubleha ovaj glavaš, poznat po prodavanju magle.
Ja sam zadovoljan izborom selektora. Medjutim, realno, koji to CV ima Robi, uspjeh neki?Jedan kup cini mi se sa Zvezdom za 10 godina treniranja ako se ne varam?
@gladijator Slazem se, kakav Amar.Samo kazem nije ni Prosinecki sad neki Ferguson.Uostalom vidjet cemo, nego vec raja pise kao da smo Sp osvojili.
Kada covjek procita sve ove komentare, jasno je ko suza da Amar nije imao podrsku od nas obicnih smrtnika. Sama ta cinjenica je dovoljna da se zakljuci, da je izbor Preseneckog, je nesto sto vecina navijaca zeljela.
Tako,je,
"smatra da selektor mora biti vođa i osoba koja poznaje stvari u vezi Saveza i igrače, razumije mentalitet BiH" E pa jarane onda i ja zasluzujem mjesto selektora.
Nije mi jasn cilj ovih Prosinečki-BOTOVA???Jasno je ko dan da on neće dočekati kraj kvalifikacija.Već ovako je unio nemir a nije ni došao.Poštovanje od igrača će biti NULA.
poznata je situacija u savezu svima od mjesta srekretara pa nadalje do odbora.uzas od saveza
vjerovatno nije prosai tvoj pa zato pricas tako.jeftino
Pa nije ni Prosinecki iz Kine.....jbg drug i ti ga usra