Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa normalno da nisu zainteresovani za hajvana koji ce zavadit svu svlacionicu. Ovaj ludjak moze igrat samo kod jadnog Mese koji se boji da ce ga Dino Begic otjerat ako Spaha ne bude u prvoj postavi. I vidjet cete da ce dobit poziv i da ce igrat prvu sljedecu utakmicu, bez obzira sto nema klub. Da nam je Bog na pomoci.
A ko nam to igra od odbrane , nije da branim Sahica al svi su klupa pa ni u onom Mechelenu Cocalic nije prva. Mene kod Bazdarevica vise nervira nemanje muda da izbaci novog igraca , On vise radi od Susica , mozda je i takticki zreliji al recimo Susic bi igrao Cimirota mjesto Jajala dosad i mi bi imali mladog zadnjeg veznog spremnog da igra za repku . Kad je Besic mogao sa halfa iz Madjarske lige vala Cimirot it Grcke gdje igra stalno bi morao imat prednost nad Jajalom koji igra u jadnom Palermu
Moj Spaha, da si znao za pristojnost i mudrost kao jedan BRACO SALIHAMIDŽIĆ ??? Mogao si biti upamćen kao GOSPODIN SPAHIĆ !!!
http://www.express.de/image/1163058/2x1/940/470/d243158991694465517ed36b5fd9f88d/tD/buc-20150418-6947-jpg.jpg
U Radnik ga treba poslat da ga ljudi vaspitaju
Ma Spaha, ti si velicina covjek za mene, neka prica ko sta hoce :)
pa ko jest....nije niko vise glup ...cak su u Hamburgu to brzo skontali...
Ili kako bi Velid Spaho reko: Smetljar!
Ljakse!
Smetljar!
spaha bi trebao uploviti u mma vode..psihic kojem je nasilje prioritet
Haj ti sada u boksere, ja vjerujem da bi Spahic bio bolji i jaci od vecine danasnji boksera. To bi sve Spaha pomeo i porazbijao.
Nisu budale da sebi probleme za vrat stavljaju...
Jedino se Hamburg pojacao sto ga je otjero...
ko ovu seljacinu hoce
'oce ga svaka pripadnica ljepseg spola iz tvoje familije :)
reci sestri nek se okupa
Kakve su ovo vijesti matere ti mile??
nije niko lud da bude zainteresovan za kabadahiju..