Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstore budi blizu terena, mozda bude trebalo Hazarda odalamit hahaha
Molim BHF da naprave transparent za ovog velikog prijatelja BIH !!!! Dokazuje da je radio srcem i da voli ovu zemlju da nije samo obavljao posao za pare il sta ja znam kao danasnji radnici u sportu bilo igraci il strucni stab
Je pense que M.Gilli est maintenant un vrai Bosniaque.
CIM MU ISTEKNE KAZNA TREBA GA VRATIT U TIM:::
U medjuvremenu moze raditi kod zubara!
MOZE LI TRANSPANENT PODRSKE ZA GILIJA NA TRIBINAMA ?
Gili je usao u istoriju BH sporta kroz boks na fudbalskom terenu. Nek je onom Grku izbio zube pa kako god bude
Samo jako legendo
Gili King. Bori se za BiH i nogama i rukama. Mlati sve redom
Ma cov'o se uklopio u nas mentalitet skroz. :-) Jel ti to meni? Stos............al' salu na stranu ne mora ni ovoliko bodriti, dobio je otkaz, mog'o je samo razgulit'. Barem je pozitivan, i nada se.
Propalice u savezu skrsile 8 miliona Eura od Brazila , milion od reklamnih prihoda i milion od pobjede nad Iranom i sad nemaju vise para ni za Bazdarevica.Nek nas Gili preuzme dzaba i idemo u tekwando jbs fudbal nije to za nas.
A koliko su tek skršili na plaćanje Telećoglavog 75 000 km jos su ga morali placat do kraja prethodnih kvalifikacija po ugovoru .
Gili budi na jugu mozda zatrebaš :)
Nek dojde sa transparentom- Povoljno izbijam zube, specijalista za grcke i belgijske!
Gili je stari taekwondista i karatista, prenijelo ga malo , na trenutak, tako da je uputio doduše napadački udarac umjesto da se samo branio grebanjem mahanjem , bježanjem...
joj koja si ti legenda majke mi. bez zayebancije.
Gilli legendo !!! Nazalost nebi nas 3 golmana protiv Belgije spasila.