Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane ziv i zdrav bio, kad odradis to bujrum u torpedo medju vrsnjake ugovor na 5-6 godina bez problema ima da dobijes. Torpedovci za one koji ne znaju inace imaju veoma razvijen rad sa mladim talentovanim igracima.
Volio Manchester, il ne volio, moras bit idiot da ne odas priznanje ovom majstoru! I zbog umijeca, i zbog necega sto je jos veca rijetkost danas - odanost.. Svaka cast majstore!
ta ce on ja mu kroz noge probaciv\'o
A sta je sa Dijamantom ???
Legenda covjek, nisu ga ni pare promijenile, ostao je dosljedan sebi,fudbali i sto je najvaznije PORODICI, nijedan skandal covjek nema, a igra u takvom velikom klubu SVAKA CAST MAJSTORE (Y) (Y)
dingospo, danas je ovakvih malo
a sta si ti uradio za Wels?
Šupak poput našeg Hasana, šta je uradio za Wels?
ziva legenda, asistirao cantoni, coleu, yorku, solskeru itd itd svi otisli u penzije a on jos uvijek isti kao sto je bio prije 21 godinu!
produzava mu ugovor jer nema niko bolji da ga zamijeni, jednostavno TO je TO institucija u svakom pogledu...
najbolje krilo zadnjih 20 godina... svi robbeni,cristiani i ostale bebe mogu lagano da odsetaju dok je on tu.