Uoči mančesterskog derbija
231
Giggs: Liverpool je za nas veći rival nego City
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošteno i realno.
Naravno da nam Shity nece bit najveci rival :)
2-ca na Man UTd ko kuca u Nedjelju 3,35 koeficijent ;)
Pa ja! Zna se od koga se jedino tresu gaće unitedovcima!
pročitajte naslov članka
lik igra 100 godina u Manchi. :-)
Kad je Bosna bila kraljevina i imala kralja, Sm.rdija je bila banovina (manji stupanj) gl.upko procitaj malo knjiga....
ma da...samo jedno se varaš, rusi ih ne vole, rusi ih trpe još od kad ih je tolstoi na to naložio, a jedini narod koji vole srbe su grcu. mozda zbog tog \'servia\'
upravo tako, bosnjaci se spominju mnogo prije srba, srbi su nastali od vlaha, koji su zivjeli na planinama, inace rijec vlasi potjece od njemace rijeci, a znaci rimljani, oficijelna svijetska historija,potkrepljema mnogim dokumentima, tako kaze, samo srpska istorija se kosi sa svima, oni su u svijetu i poznati kao narod koji puno laze, i niko ih ne voli osim rusa, zato sto su oni ruski vazali(sluge) u evropi..... puno su oni tim svojim lazima zla pocinili, al sad su procitani, tako da ih niko ne sljivi, i njihovo misljenje je apsolutno ne bitno u civiliziranom svijetu, pa svi sad cak vise uvazavaju kosovske albance od njih, kojih uzgred budi receno na kosovu ima 98%, a srba svega 1% na sjeveru......
Agresoru, prvo ste bili Rašani (Rusi) katolici, pa dali guze Osmanlijama na Nikopolisu poklali krščane pa neki primili islam a ostali slavesnki pagani, kasnije vam Karađorđe zaprijetio krst ili smrt pa postadoste krivoslavci a Osmanlije vas u međuvremenu prozvaše Srbi po grčkoj robovskoj pokrajini Servia pa se pomiješaste sa Vlasima pa onda dođe Tito pa svi ateisti pa Slobo i SPC pa ste sad svi veliki hriščani itd. psssst agresoru, smiješan si ;)
To Gigante! Podsjeti malo ove balavce ;) Jedini lik u Cunt Utd. vrijedan itekakvog štovanja!
Sve do dolaska Austrougara bili smo Bošnjaci i jedan smo od najautohtonijih naroda u Evropi. Izvoli malo istraži nemoj samo nacionalističko-mitomanske zbirke čitati. I da, nije tvoj problem šta ćemo biti. Bitno je da budemo!
čudno je to ko sve može komentarisati...
Izjašnjavanje zelenih u BiH kroz povijest: 1878. Turci 1918. Muslimani Jugosloveni 1939. Hrvati 1945. Srbi, Hrvati, nacionalnoneopredjeljeni 1974. Muslimani 1993. Bošnjaci Šta ćete biti sutra to dragi Bog zna!
samo da nema onog s.u.p.k.a hovarda weba da sve r.a.z.j.e.b.e
Bratova zena likes this.