Zvjezdan Misimović ljut
0
"Gheorghe Hagi je lažov"
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miske majstore, jedva cekamo da zablistas u repki BiH!!!
Gdje si Maradona,nisam te prepozno... Ako je Miske kloc,pa sta si ti onda?? Nisi u zivotu mrdno od te tastature,sve sto si vidio je TV i ekran od monitora!!!
Nema goreg provocatora od tebe a familija Osim koja unistava BIH sport i tvoj nadimak nisu slucajno u vezi.
Zvjezdan je odličan igrač i dobar momak .To je do sada pokazao nebrojeno mnogo puta -Podržava ga velika većina građana i navijača u BiH.Biće sigurno još kvalitetnih partija i u novom klubu i u reprezentaciji . Levati i provokatori o.d..j.e.bi.te sa portala.Isto važi i za sitne obavještajce zadužene za unošenje razdora među narodima na komentarima.Jadan vam je taj hljeb/kruh koji jedete.Bosnia -4ever !!!
Bravo Miske!!I nisi ti za Galatu to je ciganski klub...ti si Europska klasa!!
Nisam ja dzaba rek\'o da od njeg vise nema nista.
Kupit ću mu paket Orbit žvaka, samo neka igra dobro za repku. :D
To Srbine, u Majcicu Rusiju iako si rekao da nikada tamo ne bi igrao. Ipak svaka ptica svome jatu leti
dobra onaj siptar Arid Ufka, sredi on amere avijaticare hihihihi
Zna li mi neko objasniti ZAŠTO je Wolfsburg dao Misketa na prodaju, posudbu ili leasing kad je frajer nekoliko sezona zaredom najbolji ili među najboljim asistentima lige i to ne samo bundeslige??? Argument da je Diego par godina mlađi mi nije neki argument, a da je bolji od Misketa - nit je bio nit će biti... Šta vi mislite?
pa taki su ti turci
Pricuvaj se ti Miske moj,jer se ovdje u Teher-sarajevu na sva usta prepricava da ti je zena Srpkinja,a neko kaze i majka.Bosnje su kivne na Srbe jos od cara Murata-dobro razmisli !
Za doticnog REALISTU:jadan nebio nije ti ni Copic ravan,nemoras ovdje raji pisati lektiru
Moj MIiske,na vrijeme si se kutarisao tog CIGANLUKA:) bit ce boljih dana aBd
J e b o me svako ako ovaj gola zabije u Rusiji... pa lik je zahrdjao od neigranja, pa da je Miske sto puta!
Zvijezdane bolan, prno si u prdomahovinu odavno vec.
Ma sta ce miske ja mu kroz noge probacivo... hehehe