Zvjezdan Misimović ljut
0

"Gheorghe Hagi je lažov"

Sarajevo-x.com
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović danas bi trebao potpisati za moskovski Dinamo, sudeći prema njegovoj izjavi za turske medije, čime bi bio riješen nesporazum sa šefom stručnog štaba Galatasaraya Gheorgheom Hagijem.

Zamjenik kapitena naše fudbalske reprezentacije izjavio je da je on 99 posto igrač Dinama i da će sve biti riješeno danas.

Misimović je u Galatasaray stigao kao velika zvijezda nakon što je zajedno sa Edinom Džekom i brazilcem Grafiteom odveo Wolfsburg do prve titule njemačkog prvaka.

Međutim, "Maradona sa Karpata", što je Hagijev nadimak iz igračkih dana, nije bio oduševljen Misketovim dolaskom pa ga je izbacio iz prvog tima rekavši da mu na terenu nisu potrebni igrači koji žvaću žvake i ruše atmosferu u ekipi.

Dinamo je potom poslao ponudu za našeg veznjaka, a prema pisanju turskih i ruskih medija uspjeli su se dogovoriti i sa Galatasarayem i sa Wolfsburgom, koji također posjeduje prava na našeg reprezentativca.

Misimović je više nego ljut na Hagija, koji ga je izbacio iz sastava.

"Samo ću reći da je Hagi lažov i ne bih više želio pričati o njemu", rekao je vlasnik rekorda po broju asistencija u njemačkoj Bundesligi.

Naš reprezentativac je dodao da ne želi više raspravljati o Galatasarayju, kojem je poželio uspjeh.