Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mnogi veliki igraci nikad u karijeri nisu uzelu neku titulu...Gerard je samo jedan od njih a zapravo osvojio je ligu prvaka i poneki kup mislim...i ligu UEFA je kao mlad osvojio...
@recimo jedan Ibrahimovic ili Ronaldo (stari) nikad nisu osvojili ligu prvaka...nevjerovatno zvuci...
luzerčina !!!
ima više lš od 99% velikih timova Europe 😂😂😂
De ba novinaru opameti se! Sigurno nikad u životu nisi pratio fudbal. Kad već pričaš o Gerrard-ovoj grešci trebaš je malo istražiti. Na pomenutoj utakmici Gerrard se poskliznuo u prvom poluvremenu pri tezultatu 0:0 a drugi gol je postigao Tores u 90 minuti. Inače drugi put kada budeš spominjao ime Gerrard trebaš ustati i mirno stojati!
Normalno je da što je prevarom i mimićo zakona ili pravila stečeno da se proglasi ništavnim, naravno osim na Balkanu!
To bi bilo bez veze. Sta je bilo bilo je. Pa nisu jedini koji su krsili finansijski far-play.
vječni luzer na sve načine moli za titulu haha
Mama ti je luzer sto te rodila
Kaze pripadnik nacije koja u povijesti nije niti jednu medalju nikad osvojila niti na jednom takmicenju (osim para olimpijada..)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)