Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srce veze za Djenoveze
Kakvog mi samo majstora imamo u zadnjoj liniji, ali kao i obicno, prvo cemo ga popljuvati, pa ga na kraju karijere okovati u zvijezde. Zukanovic svakako nije zvijezda tipa Dzeke ili Pjanica, ali u odbrani je neprikosnoven u italijanskoj Serie A. Ali jbg. na transmarktu mu je cijena 2 miliona, pa je samim t6im nezanimljiv. Bio bi zanimljiv da je Brazilac, Argentinac, Englez, Nijemac itd. Vjerovatno medju 10 najboljih branica na svijetu.
Ova zadnja rečenica ti je nepotrebna, kakvih top 10..
@Terminatoor1 pogledo jednu tekmu genoe i govori dole u komentarima kako moze u ligu prvaka,a 13 kola do kraja 20 bodova razlika,moze ako ovi ispred ne budu igrali utakmice
Ocekivano ...