Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije strasno, izbacivanjem Milana Sarajevo ce u slucaju eventualnog prolaska igrati sa Fioerentinom...
To su ti raspali Kinezi, daj im posudi 200 miliona, pa skrši sve u novi sastav, i ako se osvoji neki kup ili uđe u LP pa se uzme koja banka da se to može vratiti, kakav amaterizam od poslovanja. Sreća pa je ipak to Milan a ne neki drugi klub manjeg renomea, davno bi bankrotirali sa ovim neznalicama. Ajmo Ameri kupujte ovo i vraćajte Rossonere gdje im je i mjesto..
@Adolf H. Obali ga kidaro sto gledas fudbal od juce
SVI IGRAČI MILANA SU DOBRODOŠLI U ČELIK , NARAVNO DA IGRAJU ZA 300 KM.
Evo sta genocidas i dalje laprda, nadam se da mu slijedi dozivotna suspenzija bavljenja nogometom! http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/krstajic-briha-bih-poslao-u-hag-da-mu-sude-kao-sto-su-nama/298830
Kakav finansijski fair play ljudi u govnima do vrata zbog dugova,jedva kraj s krajem krpe...Jeste li vi normalni
nek smanje plate igracina sa po 5 mil na 3 i nek vrate pare
@nihad123 To je pravo razmišljanje sa aspekta običnog čovjeka, a ne svi nešto postavljaju u vlasnike i ostale "gornje".