Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarri je prevara od trenera.
@VinkoMorski, Ne sumnjam da gdje god bude igrao da ce igrati Perfektno, sta fali i PSG-u ?
Pjanić je majstor i još je mlad relativno i samo će još veće uspjehe postizati u PSG. Više novca će zarađivati nego u Juventusu. Napokon će imati kvalitetan tim i prostor za distribuciju lopte. U isto vrijeme dosta lakša liga. Prema tome samo dobro za njega.
@IskrenostJePrva a sad kao igra u levatskom timu sa debilima...ma daj, ne valja van forme totalno
Naso je kad ce stavljat prste u usta.
Pjanke klocina nek ide u Metz da glumi Iniestu 😂
Klasični Pjanić: započeo perfektno sad da nema nigdje. Kod Allegrija je mozak ekipe ali kod Sarrija ne oslanja se sve na jednog igrača nego na kompletan vezni koji je u Juventusu očajan. Pogbu vratiti obavezno, FJ!
Realno lik je taraba, imao je dobar pocetak sezone i onda se izgubio, samo pljuje po terenu i mase rukama nesto, dodaj prvom do sebe i normala
Pjanić je igračina za poželjeti, samo što u Juventusu fali još jedan veznjak svjetske klase koji bi organizirao napad s njim, a on to ne može sam jer u ekipi što se tiče igrač sredine terena sve su trkači i destruktici protivnički napada, hoću reći da nemoj kvalitetnog zadnjeg veznog igrača.
Ko prati Juventus vidio je  da svaku utakmicu Pjanić se vraća na 60/70m od protivničkog gola da bi organizovao napad i tu mu se gubi njegova učikovitost jer to nije njegova prirodna pozicija..Da Juve ima zadnjeg veznog igrača koji potkovan destrukcijom protivnički napada i pregledom igre tu bi se tek vidio Pjanketov kvalitet. Ne bi ni Modrić bio to što jest bez Krosa, ili Inesta i Xavi bez Buquetsa. Btw forza Juve ⚪⚫
Sarri nece docekati sljedecu sezonu svakako, to je ocigledno
Stizi Corrona i Ebola
Valjda se i Pjanić nešto pita.
@vrhovni miš Pjanic bi rado u PSG. Bolji uslove a u Francuskoj je odrastao
@EsadPlavi Vjerovatno je tako. Da je ostao u Romi, onda bi Roma mogla nešto da napravi prethodnih godina. Sad će u PSG, a tamo će umjesto Ronalda, Neymar da mu otima slobodnjake.
Gdje ćeš Pjanketa prodat kralju, Rona i dan danas žali za transferom u Juve... Čovjek im bio ja poslednjem ElClassicu...