Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pričajte šta hoćete ali dzeko je već sada živa legenda bih nogometa
Naravno da je!! Pored toga sto je pravi golgeter i veliki je covjek, to je dokazao milion puta. Samo mi nije jasno zasto ga novinari opet salju u Juve... Kada bi presao ispunila bi mi se zivotna zelja, ali budimo realni nece on nigdje iz Citya, nazalost....
Panj u ljudskom obliku
Gdje god bio, sretno ti bilo majstore...
Svake hevte novi klub mijenja,novinari su jaci od transfermarketa :D haahahah
Samo da se makne iz $hittya. Volio bih ga gledati ponovo u nekom Bundesligašu.
dzeko je king
Treba nama još jedan napadač za repku pa ne misli valjda Susic samo sa Dzekom i Ibiševicem ici na svjetsko.
Dobro bi bilo da Dzeko potpise dobar ugovor prije svjetskog, jer kako god dobro igrao njegova cijena ne moze puno gore ali ako bude los e onda moze znacajno dole. Realno, Dzeko mi je drag kao da mi je rod, ali gledao sam puno njegovih utakmica u kojima se nije trudio i to je ono sto trenere nervira pa i nas navijace. Drugo gdje god da ide tamo mu treba jos neko da s njim igra u paru. Nisam Murinjo i Ferguson ali mi nije jasno kako to treneri ne kontaju. Utakmice koje je igrao u paru sa Negredom jedan od njihnje dao bar jedan gol. Bilo bi dobro da Ibisevic proigra na SP i da zaledno daju bar 10 golova u prve tri utakmice, nije zabranjeno sanjati. Kako god samomda je na hajr. Mozete ga voliti ili mrziti ali ga morate postvati, jer on je kraj kraljeva.
bravo dzeko
kako se utrkuju,,jes sprintom na 100 m ili ?'?
I tako svakog vikenda prema pouzdanim izvorima Klixa dzeko treba u neki klub da ode, uvijek je pisao novinar koji nikad nije navodio izvor! Jer je bilo pricam ti pricu i konacno 19.4.2014. objavi se informacija u kojoj se prvi put novinar klixa pozva na neki izvor! Gospodo noviinari poceli ste da napredujete
Zajebi... Uspjesi, nagrade i priznanja - 8 nominacija u timu kola u Prvoj češkoj ligi. - Drugi najbolji strijelac češke lige. - Proglašen za najboljeg napadača jesenjeg dijela njemačke Bundeslige (2007/2008) od strane njemačkog internet portala sportal.de. - Sa VfL Wolfsburgom u sezoni 2008/09. osvojio prvenstvo, postigavši 26 golova, čime je postao drugi strijelac lige. On i Grafite postigli su 54 gola u toj sezoni, čime su postali rekorderi Bundeslige. - Izabran od njemačkih profesionalaca za najboljeg igrača Bundeslige u 2009. godini. - Najbolji strijelac DFB-Pokala 2008/2009. - Drugi strijelac kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. sa 9 golova. - Najbolji strijelac Bundeslige sa 22 gola u sezoni 2009/2010. - Osvojio engleski FA Cup s Manchester Cityjem u sezoni 2010/2011.
Dzeko gasaj ti u Inter...Vidic ce da ti cuva ledja!!!
Inter
u Interu bi bio zvijezda,sretno gdje god da zavrsi.
O jebo vas Dzek vise, boli me kurac ja tih njegovih paara necu vidjet
gdje god otišao, nek je sa srećom.. ipak bilo bi lijepo da pored titule BPL i Bundeslige upiše i jednu Calcia
Nije lud da ide bilo gdje dok mu ne istekne ugovor