Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolji je mulalić od njega trener
Zamisli njih dvojicu jedan protiv drugog...skacu po krovovima..ko orangutani..
@svjetlo u tami mulalić kad bi vidio koliku bi dobio platu igrači nebi spavali dva sata tokom dana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Obični divljak, koji ništa neće postići ovakvim režimom, jer je obična ubleha. Nisu današnji igrači i protivnici kao prije 50 godina, pa da izvedeš kao stoku i oni će to završiti. Sve napreduje, pa tako moraš ići u korak s vremenom. Od taktike, pripreme, skautiranja, motivacije, spremnosti, "mozganja" itd., sve to treba imati jedan dobar trener. Nije to samo odraditi pet treninga u sedmici, galamiti na njih i očekivati neke rezultate. To više ne prolazi ni u Africi.
Ustvari, to više ne prolazi ni u dječijem fudbalskom klubu Šampion Junior. Ali, sumnjam da je i tome dorastao Gattuso.
Ovaj njegov stil ili ce da upali ili ce ga igraci izdati. U danasnje vrijeme bude uglavnom ovo drugo. Primjera koliko hoces: Everton, West Ham, Leicster City, Chelsea zadnju godinu pod Mourinhom, Borusia Dortmund.
Kakav trening kamp,nema premije do pobjede.Nema ćevapa samo polivene lepine.
Milanu nema lijeka bez Ancelotija i 5-6 klasnih pojacanja... npr Veratti, Kovacic, Dzeko,...
Nemas ti pojma gatusso sine
ali hoće udariti
Defanzivni veznjak sa 1 golom u karijeri da vodi elitni klub.. imao je vise nego prosjecnu igracku inteligenciju (osim za skrpit dobro) a gdje njega nadjose za stratega majko jadna.. Bielsa za njega fudbal izmislio..
Gatuso je za policajca u KPD zenica a ne za trenera Milana
kakva finansijska provala milana..a sto je najzalosnije imaju super ekipu ...samo juve je realno jaci ostali svi slabiji
Kao igrač Gattuso je bio trkač, bezkompromisni borac, sa malo sportske inteligencije. Sumnjam da se nešto promijenilo njegovim dolaskom na trenerski položaj.
Odron od ekipe.
Gattuso je fulao profesiju. Nije on psihički dorastao bilo čemu... kamo li trenerskom poslu.
djaba je njih kaznjavati kad ne mogu meda.