Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Španiji se ne živi od stare zasluge i nisu bitne samo igre na terenu nego i ponašanje van terena , zato su Španci tu gdje jesu , a kod nas Izet Hajrović po bošnjinoj logici mora biti standardan u repci iako nema mjesta ni u Dinamu jer je eto posrećilo mu se iz prvog dodira pa zabio gol protiv Slovačke .
Hahahaha ono kad mi jadnici kažemo jednim Špancima najjačoj fudbalskoj sili na planeti kako su glupi .
Real Sociedad znaci "Royal Society" ili na nasem, kraljevsko drustvo.. Klub ne dolazi iz "Sociedada" nego iz San Sebastiana, grada na sjeveru Spanije. Zar je moguce da ljudi koji nas informisu ne znaju ove osnovne stvari?
@MilaNemila Isto sam im sinoć napisao pa su brže, bolje obrisali komentar. Kakve su ovo ublehe to je za ne povjerovati...
Svojim ponasanjem Bale dokazuje da nije sve u parama, a da je puno toga u povrijedjenoj sujeti. Umjesto da se ponasa profesionalno izabrao je put bez povratka. Ako ovako gleda na Real koji ga je platio najvise u jednom trenutku, kako ce gledati na druge klubove u kojima misli igrati. Bolje mu je da se fata golfa.
Ajde barem mu je repka na prvom mjestu nije kao nasim klocevima sve ide pa onda bosna na zadnjem mjestu...
Pa šta je sa Pjanićem? Kod njega je desna noga, lijeva noga, bradica, obrva, k.... palac, Juventus pa BiH, pa niko mu ne zviždi.
Bas ce mu tesko biti ostatak zivota zbog ovog
e jes mi ga žao što je nepoželjan i odbačen..bujrum u sarajevske klubove, prihvataju te
Toliko vremena u Spaniji a ne zna ni rijeci je za pohvalu,kako je samo izdrzao.
@bosnavazda Da nije Ramos onako Salaha iskljucio bili bi vraga prvaci.