Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super. Niko neće moći pričati kasnije kada ih dobijemo: "lako je tako kad ne igra Bale". :) Takođe, igrat će tek oporavljen a sezona počinje, drugim riječima čuvat će se.. to je za nas i bolje nego da nikako ne igra, tj da umjesto njega igra neki drugi Velšanin koji će da "grize". Sviđa mi se ova vijest.
@ujo zrinjski , sve i da izgubimo, svaka čast Baleu i ekipi, mi gledamo naprijed, fudbal će se i dalje igrati, a ti ostaješ i dalje ograničen kao balkon :)
Sutra naslov na Klix-u: Edin Dzeko ipak igra protiv Welsa :D
Glupo je sto neki pisu da neki nasi igraci nisu standardni i sl, jer prije smo imali igrace koju su standardni pa smo bili kanta sto se tice reprezentacije, vels sada igra kao mi prije koju god ali vec sljedece kval vels ce biti rupa teska raspad sistema tako je to u fudbalu.
Vels je jedva dobijao I puno slabije reprezentacije od nas, tako da ne bi bilo fer da ih ne dobijemo, a Dzeko ce se oporaviti i treba ga cuvati da udje u zadnjih 30 minuta i zavrsi posao.
Igrao ne igrao, pojest cemo ih. Niti je neki superigrac, niti ih je 11 u Velsu. Ne gine im najmanje trica, jer su se suvise izdigli.
DŽeko igra prvih 30 min protiv Velsa
moja reakcija je ista bila kao ova na slici :D
Jebali smo ježa :-) :-) :-)
neka je, tek smo sad ravnopravni
hahaha raspad sistema
Posto je amidzin mali zadnji vezni treba mu konacno pruziti sansu sad kad je Besic suspendovan.Neka cuva Bejla pa da se smijemo ljubi ga strina :)
To se znalo
s baleom ili bez smo na*** ne znam zasto stalno mislimo da smo favoriti, nemamo niti jednog igraca koji je uspjesno prvotimac osim begovica koji nije u formi jest odbrana mu losa ko da je imao bolju u stoku. Dzeko kako stvari stoje je zavrsio golgetersku formu, vedo davno, pjanic slini po terenu, medunjanin gleda tekmu od kuce, oni otisli u kinu prosipati silu, spaha postao bosanac, lulic ko leptir na vjetru , kako ga nanese, visca moze al kad odraste jos je mali, izet potkiva konje u gionu ...
Ovaj covjek fakat isti majmun
Jeba nas Kipar u prvoj minuti.
ubit ce bale boga u nama, igrat ce se sa sunjicem i bicakcicem kao sa djecom
Slagirace se Mesha kad ovo procita