Nogomet
0

Garcia: O novom ugovoru na kraju sezone

Totalsport
Foto: EPA
Foto: EPA
Trener nogometaša Rome Rudi Garcia otkrio je da će nakon završetka sezone s čelnicima kluba održati razgovore o produženju saradnje.

Nakon pet sezone na klupi Lillea, s kojim je bio francuski prvak i pobjednik Kupa, Garcia (50) je prošlo ljeto došao u Romu gdje se vrlo brzo pokazao kao kvalitetno rješenje.

Vučica je pod njegovim vodstvom pet kola prije kraja na drugom mjestu u Seriji A. Sezonu je rimski klub otvorio s deset uzastopnih pobjeda u prvenstvu, a trenutno je u seriji od sedam pobjeda.

Garciju aktualni ugovor s Rimljanima veže do ljeta 2015. godine, ali u klubu već sada žele osigurati nastavak saradnje s njim.

"Zajedno s direktorima Rome sam dogovorio da ćemo razgovarati tek nakon završetka sezone, ne prije. Već sam rekao da sam iznimno sretan u ovom klubu", istaknuo je francuski stručnjak za talijanski Sky Sport, te dodao:

"Najvažnija ovosezonska pobjeda za mene je to što smo vratili osmijehe na lica naših navijača. Danas su oduševljeni i ponosni svojim klubom. To je zasluga svih koji su uključeni u proces. Atmosfera na Olimpicu je fantastična. Fuzija i jedinstvo između igrača i navijača je za mene najveće zadovoljstvo", dodao je Garcia.