Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba uvesti pravilo da ukoliko si simulirao prekrsaj za kazneni udarac, a sto se naknadno dokaze (nakon zavrsetka utakmice), 3 utakmice zabrane ulaska u igru.
Neki dan sam gledao na youtubu startove Vinnie Jonesa iz devedesetih. Mislim da kad bi imali vremeplov niko iz tog doba ne bi mogao da vjeruje da je ovo penal, pogotovo kad bi mu rekli da postoji i VAR.
Ovo je sramota za cijelu Tursku i fudbal iliti nogomet opčenito,prvo penal ni iz čega onda čist opsajd,ma dajjjj,ovo je smiješno
Ako vam nije šta jasno ukucajte Barcelona penali i uživajte.
Vec probao sa Realom, suze na oci krenule od smijeha.
od Fenerbahcea je svaki Penal sumnjiv , da im nije bilo penala sad bi za Galatom zaostajali minimalno 10 bodova
Cirkus od lige
Hahah a neki dan oni komentarisali kako vas nije stid za fenerbasce