Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JAŠTA JE. POSEBNO SU ČETNICI _P.O.H.I.T.I.L.I_ MIJENJAT NAZIVE ULICA I TRGOVA U PRIVREMENO OKUPIRANOM DIJELU BOSNE I HERCEGOVINE. ZAČI, ŠTO EXTREMNIJI _M.E.Đ.E.D - ČETNIK - TO BOLJE! NAIME, TA ULICA JE BILA REZERVISANA ZA NEKOG FAŠISTIČKOG SLUGU IZ 2. SVJETSKOG RATA, MISLIM DA SE ZVAO DRAŽENKO MIHAJLOVIĆ, A MAJKA MU JE BILA KATOLKINJA.... ..... _J.A.D.N.I.Č.A.K_ DRAŽA;-)
NAIME, TA ULICA JE BILA REZERVISANA ZA NEKOG FAŠISTIČKOG SLUGU IZ 2. SVJETSKOG RATA, MISLIM DA SE ZVAO DRAŽENKO MIHAJLOVIĆ, A MAJKA MU JE BILA KATOLKINJA.... ..... _J.A.D.N.I.Č.A.K_ DRAŽA;-)
\'\'dvama\'\' golovima razlike??? Gdje si ti išao u šlolu??