Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko pretjerano veliki navijac Barce mora se priznati Real zasluzeno,cak i bezveze ponisten gol. Barca isuvise umorna,moze ih to kostat i u LP.
@WilliamCostigan I penal za Barsu vise jest nego da nije, a gol Balea je cist k'o suza.
@Geograf Bilo je van sesnaest,sudija je bio dobar,jedino je sjeckao utakmicu previse. A mozda uz ponisten gol jos je greska sto Ramosa nije ranije iskljucio. Al zasluzeno jbg,uvijek se neko vadi na sudije,ovo je 100% cista pobjeda.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Ronaldo zabija samo malim klubovima.....
@ChrisRone Pa ovo je prvi put ove sezone,ovakvog Ronalda treba Real,to moras priznat. A zasluzeno,cist gol ponisten.
@WilliamCostigan Naravno, treba Real ovako stalno da igra, naravno uz boljeg Benzemu, jer je večeras bio očajan i pored onog sjajnog gola.... A o golu Bejla da ne pričamo, ni sudija sam ne zna šta je svirao... i onako je zajebao čitav derbi..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
U Barci su isuvise bili uvjereni da ce dobiti da su morali izgubiti, jednostsvno tako. Zidane je sinoc pokazao tsktickobznanje za koje sam bio skepticam da posjeduje, ali svaka cast na zasluzenoj pobjedi. Ja sam napidao ovdje prije koju sedmicu da Barca vise ne igra tako dobro da bi bili toliko samouvjereni, al mislim da me malo ko ozbiljno dozivio. Suarez u posljednim utakmicama sve vise promasuje zicere, Neymar tako vec mjesecima, Messi cak ni penale ne zabija itd.
Realu ponisten cist gol,bio faul nad messijem ali ne i penal jer se penali sviraju kad je prekrsaj u 16 ne van 16-terca......kontakt bio van 16 metara i gleda se gdje su noge bile a ne prsa i glava prilikom pada koji je vise za hollywood-a nego za terena ali ajd ipak je to messi
bravo momci bilo je ugodno gledati tekmu
Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija...
Nedim Hodzic na aparatima...
Prošle sezone nakon poraza od Barcelone sve nam je krenulo niz brdo...Činilo se da smo nepobjedivi... Da se Barci vrati isto ove sezone...Amin!
0-4.....
barselona je izgubila samo zbog svoje nonšalancije i kurcobolje pa ovako je bilo i protiv Viljareala,vode pa 2-2.Mislim da su postali mkurčeviti i to im se obilo o glavu!
Kao sto sam rekao Real pobijedjuje bilo koje pol. 2.6 kvota fino fino :)
Nema veze. Titula svakako nije ugrozena. Jedini je problem ovakav pad. Bolji je bio Real.
E vala dosta vise i Barce.Lijepo igraju al fakat vise su dosadni postali.Svaka cast Real.
Baš tako, već godinama igraju najdosadniji nogomet...
treba li kome metar bezzicnog kabla povoljno
Ja volim Sarajevo.....
Zasluzeno ljudi dobili, jos ih onaj balavi sudija handrio i cist im gol ponistio.
U Francuskoj, Ibrahimovic 'zavali' jos tri komada...sve efektniji od efektnijeg....