Kvalifikacije za SP 2012.
0
Futsal: Španci pobijedili BiH sa visokih 6:0
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kad cujem rijec BARAZ prvo se sav ospem, a onda dobijem nevjerovatnu zelju da pohlupam TV. Gonite se u neku stvar svi, jade jadne. Sto rece onaj jucer, mi da sami izmislimo neki sport i u njemu bi bili luzeri.
BH hEkleri samo za heklanja!
koji sport igramo mi , a koji španci.....nešto mi nije jasno....
cijelu utakmicu ljudi navijaju( BHF ) on ne mozee uslikatii ni jednu slikuu nek vas je SRAMMMM , a sramotaa da igracii dodu zetru da igraju i koda su u SRBIJ niko necee ni daa navijaa SARAJLIJEE samo jedite kospicee pa se pitatee zastoo repkaa ne igra u sarajevuu jer boljuu podrskuuu bi dobilii u srbij ljudii bi makar zvizdaliii a ne ovdje svii MRTVIII SRAMMM NEK JE VASS SVIJUUUU
treba opet u visokom
nema veze mi smo opet ponosni samo ne znam na sta hahahahahaahahahahah
ovaj fotoreporter ima fobiju od BHF-a i ostalih starijih gradjana pa nezeli slikati i gledatelje
Ocami na 1 slici Pjanic igra protiv nas
Ima veze... Onaj ko izmisli sport postavi pravila koja odgovaraju njemu i njegovoj ekipi, i napravi ono u čem je njegov tim (nacija) najbolja... Englezi izmislili fudbal, Amerikanci košarku.... + ulažu u te sportove.
@lljudina nema veze ko je izmislio koji sport, nego koliko se ulaze u njega
Mi se uvijek u druge uzdamo, neke kalkulacije, nesto, neka sreca, da hoce Norvezani pobijediti sa jedno pet komada razlike pa nek ovi nasi cijelu noc kalkulisu
Koji klošari ovi Španci.